Sportief

Beker van Mechelen 2018

20-07-2018
Voor de 21ste keer wordt er deze zomer gestreden voor de wisselbeker “Beker van Mechelen”. Ook Racing is van de partij!
Algemeen

Racing naar café Beneden den Berg

18-07-2018
Het bestuur van Racing bezoekt de komende weken een aantal Mechelse cafés om in dialoog te treden met de groen-witte fans. Beneden den Berg in Muizen is op dinsdag 24 juli onze eerste halte.
Algemeen

“Voortbouwen op vorig seizoen”

17-07-2018
Donderdag gaat de kop eraf voor het nieuwe seizoen. Racing traint dan voor het eerst. Met Stein Stuyck uiteraard erbij. De verdediger blikt vooruit op de eerste training én het seizoen.
Sportief

Bekermatch Racing-Bouwel op GRK

16-07-2018
In het laatste weekend van juli treedt Racing voor het eerst aan in de Beker van België. De wedstrijd vindt plaats op het veld van Groen Rood Katelijne.
Sportief

Voorbereiding 1ste ploeg 2018-2019 (update)

16-07-2018
Donderdagavond blazen de spelers van de 1ste ploeg verzamelen voor de 1ste training van het nieuwe seizoen. Ontdek hier het bijgewerkte trainings- en wedstrijdschema van de voorbereiding. De bekerwedstrijd tegen Bouwel zal plaatsvinden op zaterdag 28 juli om 19u en dit op het veld van GR Katelijne!
Jeugd

Racing zoekt nog enkele jeugdtrainers

04-07-2018
Het organigram in de jeugdwerking is zo goed als ingevuld. Alleen voor de allerjongste voetballertjes van groen-wit zoeken we nog enkele gemotiveerde trainers.
Sportief

Indeling reeksen 3de amateurklasse

27-06-2018
Het “ Competitions Department “ van Voetbal Vlaanderen heeft voor het komende seizoen 2018-2019 onderstaande reekssamenstellingen weerhouden voor de 3de amateurklasse A en B .
Commercieel

Racing sponsoren: doe het nu!

13-06-2018
Racing speelt volgend seizoen weer in de nationale voetbalreeksen. Onze club zit zowel met de eerste ploeg als de jeugd duidelijk in de lift. Dit is hét moment om bij Racing sponsor te worden (en ook iets terug te krijgen voor uw geld).

Beker van Mechelen 2018

Racing naar café Beneden den Berg

“Voortbouwen op vorig seizoen”

Bekermatch Racing-Bouwel op GRK

Voorbereiding 1ste ploeg 2018-2019 (update)

Racing zoekt nog enkele jeugdtrainers

Indeling reeksen 3de amateurklasse

Racing sponsoren: doe het nu!

RacingTV

Ghys:"Wederom met hun hoofd niet erbij"

0
0
0
s2smodern
Na drie speeldagen in de competitie staat Racing op een laatste plaats met 0 op 9 en liefst 13 tegendoelpunten. De 8-0 pandoering op Dender kwam gisteren hard aan. Ondanks de ontgoocheling wou Marc Ghys zaterdagavond toch nog het volgende kwijt...

"Deze nederlaag kwam hard aan, dat we gingen verliezen op Dender daar hadden we uiteraard rekening mee gehouden maar dit ... nee."

"Onze organisatie was gedurende het eerste halfuur goed. Als dat doelpunt van Tardio gevalideerd wordt krijgen we meer dan waarschijnlijk een andere wedstrijd maar ja met "als" koop je natuurlijk niets! Bovendien was, volgens Lars Knipping, de bal bij het derde doelpunt van Dender niet over de lijn en als dit inderdaad klopt dan ga je de rust in met een 2-1 in plaats van 3-0 en dat maakt mentaal toch wel een heel verschil." marc ghys2

"Door het uitvallen van Dessaer bij de opwarming ben je genoodzaakt om met een verdediging van gemiddeld amper 18 jaar uit te pakken, dat betaal je uiteraard cash tegen een profploeg."

"We hebben de afgelopen week geoefend om de ballen in de hoeken te spelen, omdat dit de zwakke plek is van de tegenstander, maar ja als ze dit maar niet willen begrijpen. Eén maal is het wel zo uitgevoerd en dan scoren we, wel een afgekeurd doelpunt maar dan zie je toch dat dit wel degelijk zijn nut heeft."

"We wisten dat we hier weinig kans maakten op puntengewin, als dit moest gebeuren is het misschien nog het beste dat het hier gebeurde."

"We hebben nu een week om dit te verwerken maar ja een aantal spelers zijn er blijkbaar wederom met hun hoofd niet erbij. Je blijft er maar op hameren om die fouten eruit te krijgen maar bij sommigen dringt het maar niet door. Je doet dit immers met de beste bedoelingen, niet om zomaar iets te zeggen! Gelukkig zijn er ook een paar die hard hebben gewerkt vandaag, toch iets positiefs."


Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld