Sportief

Beker van Mechelen 2018

20-07-2018
Voor de 21ste keer wordt er deze zomer gestreden voor de wisselbeker “Beker van Mechelen”. Ook Racing is van de partij!
Algemeen

Racing naar café Beneden den Berg

18-07-2018
Het bestuur van Racing bezoekt de komende weken een aantal Mechelse cafés om in dialoog te treden met de groen-witte fans. Beneden den Berg in Muizen is op dinsdag 24 juli onze eerste halte.
Algemeen

“Voortbouwen op vorig seizoen”

17-07-2018
Donderdag gaat de kop eraf voor het nieuwe seizoen. Racing traint dan voor het eerst. Met Stein Stuyck uiteraard erbij. De verdediger blikt vooruit op de eerste training én het seizoen.
Sportief

Bekermatch Racing-Bouwel op GRK

16-07-2018
In het laatste weekend van juli treedt Racing voor het eerst aan in de Beker van België. De wedstrijd vindt plaats op het veld van Groen Rood Katelijne.
Sportief

Voorbereiding 1ste ploeg 2018-2019 (update)

16-07-2018
Donderdagavond blazen de spelers van de 1ste ploeg verzamelen voor de 1ste training van het nieuwe seizoen. Ontdek hier het bijgewerkte trainings- en wedstrijdschema van de voorbereiding. De bekerwedstrijd tegen Bouwel zal plaatsvinden op zaterdag 28 juli om 19u en dit op het veld van GR Katelijne!
Jeugd

Racing zoekt nog enkele jeugdtrainers

04-07-2018
Het organigram in de jeugdwerking is zo goed als ingevuld. Alleen voor de allerjongste voetballertjes van groen-wit zoeken we nog enkele gemotiveerde trainers.
Sportief

Indeling reeksen 3de amateurklasse

27-06-2018
Het “ Competitions Department “ van Voetbal Vlaanderen heeft voor het komende seizoen 2018-2019 onderstaande reekssamenstellingen weerhouden voor de 3de amateurklasse A en B .
Commercieel

Racing sponsoren: doe het nu!

13-06-2018
Racing speelt volgend seizoen weer in de nationale voetbalreeksen. Onze club zit zowel met de eerste ploeg als de jeugd duidelijk in de lift. Dit is hét moment om bij Racing sponsor te worden (en ook iets terug te krijgen voor uw geld).

Beker van Mechelen 2018

Racing naar café Beneden den Berg

“Voortbouwen op vorig seizoen”

Bekermatch Racing-Bouwel op GRK

Voorbereiding 1ste ploeg 2018-2019 (update)

Racing zoekt nog enkele jeugdtrainers

Indeling reeksen 3de amateurklasse

Racing sponsoren: doe het nu!

RacingTV

FC V Dender EH-KRC Mechelen 8-0

0
0
0
s2smodern
Racing kreeg rake klappen op het veld van Dender, ex-Racinger Esteban Casagolda zorgde voor 4 van de 8 doelpunten.

Bij de opwarming blesseert Denis Dessaer zich aan zijn knie en dient in extremis vervangen te worden door Ilias Kaissoumi. We vangen de wedstrijd aan met een bang hartje vermits we ook Tim Peleman, Vittorio Villano, Dimitri Billiet en (ook al een tijdje) Gil Figys langs de kant dienen te laten.

De eerste wedstrijdhelft is er overwicht van Dender maar Racing steekt de kop niet weg en voetbalt toch wel vrij aardig mee.
In de 17' scoort de thuisploeg een eerste maal maar Racing laat ditmaal het kopje niet hangen en probeert toch kansen te creëren. In de 32' weet Tardio een door de Denderse doelman, Miguel Santos Pravos, afgeweerde bal in doel te verwerken. De lijnrechter ziet hier echter ten onrechte buitenspel in en het doelpunt wordt door scheidsrechter Brinkman afgekeurd. Nadien gaat de thuisploeg op zoek naar een tweede doelpunt en dat komt er in de 38' via ex-Racinger Casagolda, even later deponeert hij er nog één in doel. We gaan rusten met een 3-0 achterstand.

In de tweede helft hetzelfde verhaal, Dender dat domineert en duidelijk de score wil opdrijven. Lars Knipping keept zeer goed en kan een aantal keren een doelpunt voorkomen, maar in de 54' is het andermaal Casagolda die scoort en 2' later is het de beurt aan Dimbala om de forfaitscore op het bord te zetten.
Racing voert een aantal wissels door: 57' Sascha Fontaine komt in de plaats van Ilias Kaissoumi en in de 65' komt Jorge Verschuren erin voor Tarik Dahman.
Dender wil er echt een doelpuntenkermis van maken en in de 71' wordt het 7-0 via Fernandez, even later (73') voeren de bezoekers hun laatste wissel door: Naoufal Boumina vervangt Sandro Tardio.
Er komt echter geen einde aan de doelpuntenhonger van Dender, in de 70' krijgt de thuisploeg immers een licht toegekende strafschop toegewezen, andermaal Casagolda weet die om te zetten. 6' voor het eindsignaal scoort Dender doelpunt nummer 8.

Een blamage voor de bezoekers, ondanks dat ze het eerste halfuur vrij goed meespeelden. Dender had echter steeds overwicht en wist dit te verzilveren met 8 doelpunten en dit ondanks een aantal knappe reddingen van Lars Knipping.Startopstelling KRC Mechelen: Knipping, De Maegd, Adem, Mayele, Tardio, Pulcinelli, Kaissoumi, Ngoma Ndongala, Telen, Tshiani en Dahman.

Wissels: 58' Fontaine i.p.v. Kaissoumi, 65' Verschuren i.p.v. Dahman en 73' Boumina i.p.v. Tardio
Gele kaart: 33' Adem

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld