Sportief

KSV Schriek-KRC Mechelen 2-2

0
0
0
s2smodern
Racing had deze namiddag de handen vol om op KSV Schriek nog een punt uit de brand te slepen. Tot tweemaal toe moest het een achterstand ophalen.

De bezoekers begonnen vinnig aan de wedstrijd maar het was toch Schriek dat een 1ste keer dicht bij de openingstreffer kwam, gelukkig voor de bezoekers trof de bal de deklat. Maar het was maar uitstel van executie want 3' later kon de thuisploeg toch de 1-0 optekenen. Racing reageerde nadien wel via een poging van Hmouda, de bal ging echter nipt naast. Groen-wit ging nadien op zoek naar de gelijkmaker maar diende op te letten voor de gevaarlijke uitvallen van Schriek. Huysmans kende pech wanneer hij in de 25' maar net te laat kwam om de bal in doel te werken. Op het halfuur kreeg Racing de bal dan uiteindelijk toch tegen de netten, Luckermans bracht de bordjes in evenwicht. Even later was hij dicht bij een tweede treffer, zijn schot scheerde - jammer genoeg - langs de verkeerde kant van de doelpaal buiten.

Na de pauze kreeg Racing een paar kansen op de 1-2, maar de pogingen van Huysmans en Luckermans kenden geen succes. In de 66' zag de scheidsrechter handspel in de 16 van Racing,  de penalty werd door Rubenschüh feilloos omgezet. De Mechelaars waren opnieuw op achtervolgen aangewezen. Bram Kerckhofs waagde zijn kans maar thuisdoelman Verelst kon het geplaatste schot neutraliseren. In de 82' lukte het Huysmans dan toch om de 2-2 te scoren, meteen ook de eindscore. Racing mocht zich gelukkig prijzen dat het deze namiddag een puntje kon meegraaien bij een sterk gemotiveerd Schriek.

De wedstrijdstatistieken kunt u hier raadplegen.'
Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 17
Datum zo, 15 apr 2018 Beginn 15:00
K. Berg en Dal V.V.
K. Berg en Dal V.V.
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 25 55
2 Racing Mechelen 27 52
3 KFC Lille 26 51
4 K. Berg en Dal V.V. 26 43
5 K. Kontich FC 26 41
    KRC Mechelen in beeld