Sportief

“Nu niet alles negatief benaderen”

0
0
0
s2smodern
Schriek is de 7e opponent van Racing. Met 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 3 nederlagen bekleedt onze gouwgenoot de 11e plaats in het klassement. Een verraderlijke verplaatsing wacht. T1 James Van Vaerenbergh blikt vooruit.

James, je hebt samen met je assistenten en de spelers nagekaart over de 0-0 van vorig weekend tegen Branddonk. Wat is de conclusie van dat gesprek?

“Dat het belangrijk is om élke wedstrijd met de juiste mentaliteit aan te vatten. En hoewel we een slechte wedstrijd speelden, kwamen we toch twee keer alleen voor de keeper. Efficiëntie is dus belangrijk en soms moet je ook wedstrijden kunnen winnen als het slecht is. Daarnaast moeten we meer creativiteit in ons spel leggen.”

“De spelers beseffen zelf dat het vorige zaterdag niet goed genoeg was. We hebben de zaken besproken en er de nodige lessen uit getrokken. Maar we moeten nu ook niet alles negatief gaan benaderen. In de volgende wedstrijd wil iedereen het beter doen.”

Kun je tegen Schriek een beroep doen op je volledige kern?

“Neen. Frederick Struijlaert en Freek Heyvaert zijn geschorst. Yannick Dierickx, Gianni Rombauts en Maxim Van den Meersche zijn geblesseerd. Savio Stoffels en Stein Stuyck tot slot zijn ziek.”

Wat verwacht je van Schriek?

“We zullen tegen een team staan met enkele zeer ervaren spelers. Schriek heeft een fel vernieuwde kern. Het is een ploeg die goed voetbal probeert te brengen.”

“Net als voor elke ploeg in deze reeks is voor Schriek de wedstrijd tegen Racing de match van het jaar. Onze spelers zijn ondertussen gewend aan dat gegeven. Het wapen dat wij hebben is dat er altijd veel supporters van Racing zijn die ons naar een hoger niveau tillen.”

 
De matchen van Schriek dit seizoen:
1- Berg en Dal-Schriek 0-0
2- Schriek-Kontich 1-0
3- Lyra-Schriek 7-0
4- Schriek-Sint-Job 2-4
5- Branddonk-Schriek 4-0
6- Schriek-Merksplas 3-2

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld