Sportief

K Kontich FC-KRC Mechelen 2-2

0
0
0
s2smodern
Zaterdagavond maakte Racing de verplaatsing naar promovendus Kontich. Na een 1-0 achterstand wist Racing in de 2de helft de score nog om te buigen in haar voordeel maar op het einde viel dan toch nog de gelijkmaker.

Het eerste halfuur was er weinig te beleven, Racing probeerde wel om in de 16 van Kontich door te dringen maar het kon op geen enkel ogenblik de thuisdefensie ontwrichten. Na 33' scoorde De Bakker voor de thuisploeg de openingstreffer. Enkele minuten later kwamen de Mechelaars goed weg wanneer de bal de deklat trof.

Na de pauze ging Racing op zoek naar de gelijkmaker, in de 57' lukte Fontaine erin om de 1-1 op te tekenen. Het was meteen het signaal voor de bezoekers om op zoek te gaan naar een tweede doelpunt. Twintig minuten later was het zover, Wout Kerckhofs kon de bal in het Kontichse doel deponeren. Het was nadien nog bibberen tot het einde want de huisploeg kwam bij momenten gevaarlijk opzetten. Bij één van die doorbraken diende Ledent al zijn kunnen te etaleren om de bal in extremis nog van onder de deklat weg te werken. Enkele minuten later was het de beurt aan thuisdoelman Verheyen om uit zijn pijp te komen bij een harde uithaal van Hens. Nadat Racing bij een aantal thuispogingen goed was weggekomen scoorde in de 85' Kontich-kapitein - De Cock - dan toch de 2-2. Opluchting bij Kontich, ontgoocheling bij Racing dat voor de tweede maal dit seizoen een driepunter in de laatste minuten aan zijn neus zag voorbijgaan.


De wedstrijdstatistieken kunt u hier raadplegen.
Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld