Sportief

KRC Mechelen-OLsa Brakel 1-2

0
0
0
s2smodern
Vanavond kreeg Racing het bezoek van Olsa Brakel in de 2de ronde van de Beker van België. De thuisploeg speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd maar moest uiteindelijk de duimen leggen met het kleinste verschil.


De aftrap van deze wedstrijd werd gegeven door ex-Racing doelman Lars Knipping, geassisteerd door Sam Coen die vandaag zijn vrijgezellen vierde.

Racing kwam reeds na 6' - via een penalty - op voorsprong toen Huysmans foutief werd afgestopt binnen de 16, Luckermans zette zich achter de bal en schoot de 1-0 op het bord. De Mechelaars voetbalden nadien aardig mee en creëerden een aantal kansen die jammer genoeg niets opbrachten. Er was niet direct veel merkbaar van het klasseverschil tussen beide ploegen. In de 26' bracht Ringoot de stand terug in evenwicht, hij kopte de bal mooi in de kruising.

Na de pauze was er wat meer druk van Brakel en moest doelman Ledent een aantal keren gevat tussen komen om de 1-2 te verhinderen. Uiteindelijk kon opnieuw Ringoot in de 68' opnieuw scoren en de winning goal optekenen voor de bezoekers. Racing kwam nadien nog een aantal maal zeer dicht bij de gelijkmaker maar doelpogingen van Luckermans en Mariën waren spijtig genoeg niet succesvol.

Racing kan terugblikken op een zeer geslaagde confrontatie tegen het twee klassen hoger spelende Olsa Brakel en met opgeheven hoofd deze bekercampagne afsluiten.


Startopstelling KRC Mechelen: Ledent, Mariën, Luckermans, Hens, Stoffels, Fontaine, Huysmans, Verschuren, Struijlaert, Bram Kerckhofs en Van Dorst.

Wissels: 65' Dekleermaker ipv Stoffels, 73' Rombauts ipv Verschuren en 83' Heyvaert ipv Hens

Doelpunt: 6 ' Luckermans (pen.)

Gele kaarten: 22' Verschuren en 51' MariënKoop nu uw abonnement

Kies uw abonnement
Geef het gewenste vak op:
Andere voorkeuren zitplaats:

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
Voorbereiding 2017-2018 - Voorbereiding 7
Datum do, 17 aug 2017 Beginn 19:30
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-
Previous Matchnext MatchReset

Beker van Antwerpen 2017-2018

# Team Gs Ptn
16 K. Vlimmeren Sport 3 3
17 KFC Lint 3 3
18 Racing Mechelen 3 3
19 Groen Rood Katelijne 2 1
20 KV Bonheiden 3 1
    KRC Mechelen in beeld