Sportief

KRC Mechelen-V. Zwijndrecht 1-2

0
0
0
s2smodern
Tegen Zwijndrecht speelde Racing zijn eerste wedstrijd voor de Beker van Antwerpen en meteen ook zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Het werd geen geslaagde vertoning, de bezoekers gingen in extremis nog met de overwinning aan de haal.

De wedstrijd was amper gestart of Racing keek al tegen een 0-1 achterstand op. De thuisploeg die omwille van kwetsuren een pak spelers moest missen, acteerde erg ondermaats. Het kreeg wel een paar kansen op de gelijkmaker, maar o.a. Fontaine en Borrens konden deze niet verzilveren. Net voor de pauze viel Borrens uit met een liesblessure.

Na de hervatting wisselde James Van Vaerenbergh liefst 3 spelers, Hamo, Struylaert en Luckermans maakten hun opwachting, Fontaine, Verschuren en Dekleermaeker bleven in de kleedkamer. Racing had wel meer balbezit en probeerde om een opening in de bezoekende defensie te vinden, maar een doelpunt zat er niet in. In de 83' kreeg Racing een penalty toegewezen, Luckermans zette zich achter de bal en deponeerde het leer beheerst in doel. De thuisploeg kreeg vleugels en ging op zoek naar het winnende doelpunt, maar diep in de blessuretijd wist Maes nog te scoren voor Zwijndrecht.

Zaterdagavond speelt Racing zijn tweede wedstrijd voor de Beker van België, thuis tegen Olsa Brakel.
 

Startopstelling KRC Mechelen: De Ruysscher, Borrens, Rombauts, Dekleermaeker, El Mahassaoui, Stoffels, Fontaine, Heyvaert, Verschuren, Bram Kerckhofs en Van Dorst

Wissels: 37' Mariën ipv Borrens, 46' Hamo, Struylaert en Luckermans ipv Fontaine, Verschuren en Dekleermaeker

Doelpunt: 81' Luckemans (pen.)

Gele kaart: 74' Hamo
 

Koop nu uw abonnement

Kies uw abonnement
Geef het gewenste vak op:
Andere voorkeuren zitplaats:

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
Voorbereiding 2017-2018 - Voorbereiding 7
Datum do, 17 aug 2017 Beginn 19:30
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-
Previous Matchnext MatchReset

Beker van Antwerpen 2017-2018

# Team Gs Ptn
16 K. Vlimmeren Sport 3 3
17 KFC Lint 3 3
18 Racing Mechelen 3 3
19 Groen Rood Katelijne 2 1
20 KV Bonheiden 3 1
    KRC Mechelen in beeld