Sportief

KRC Mechelen-V. Zwijndrecht 1-2

0
0
0
s2smodern
Tegen Zwijndrecht speelde Racing zijn eerste wedstrijd voor de Beker van Antwerpen en meteen ook zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Het werd geen geslaagde vertoning, de bezoekers gingen in extremis nog met de overwinning aan de haal.

De wedstrijd was amper gestart of Racing keek al tegen een 0-1 achterstand op. De thuisploeg die omwille van kwetsuren een pak spelers moest missen, acteerde erg ondermaats. Het kreeg wel een paar kansen op de gelijkmaker, maar o.a. Fontaine en Borrens konden deze niet verzilveren. Net voor de pauze viel Borrens uit met een liesblessure.

Na de hervatting wisselde James Van Vaerenbergh liefst 3 spelers, Hamo, Struylaert en Luckermans maakten hun opwachting, Fontaine, Verschuren en Dekleermaeker bleven in de kleedkamer. Racing had wel meer balbezit en probeerde om een opening in de bezoekende defensie te vinden, maar een doelpunt zat er niet in. In de 83' kreeg Racing een penalty toegewezen, Luckermans zette zich achter de bal en deponeerde het leer beheerst in doel. De thuisploeg kreeg vleugels en ging op zoek naar het winnende doelpunt, maar diep in de blessuretijd wist Maes nog te scoren voor Zwijndrecht.

Zaterdagavond speelt Racing zijn tweede wedstrijd voor de Beker van België, thuis tegen Olsa Brakel.
 

Startopstelling KRC Mechelen: De Ruysscher, Borrens, Rombauts, Dekleermaeker, El Mahassaoui, Stoffels, Fontaine, Heyvaert, Verschuren, Bram Kerckhofs en Van Dorst

Wissels: 37' Mariën ipv Borrens, 46' Hamo, Struylaert en Luckermans ipv Fontaine, Verschuren en Dekleermaeker

Doelpunt: 81' Luckemans (pen.)

Gele kaart: 74' Hamo
 

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld