Sportief

KSK Heist-KRC Mechelen 3-0

0
0
0
s2smodern
Na de bekerwinst van afgelopen zaterdagavond op Vorselaar speelde Racing vanavond zijn vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op het veld van KSK Heist.

Na amper 1' speeltijd was er een foute terugspeelbal binnen de 16, de scheidsrechter kon niets anders dan Heist een vrije trap toekennen.  Deze werd in twee tijden in het doel gewerkt. Nadien had Racing het moeilijk om het hogere tempo van de thuisploeg te volgen, Heist combineerde vlotter en was stukken sneller in de uitvoering. Doelman Ledent moest een aantal keren knap tussenkomen om de 2-0 te voorkomen. We gingen uiteindelijk rusten bij een 1-0 tussenstand.

Na de hervatting kregen we liefst 5 wissels bij Racing. Ondanks het vlugge tweede doelpunt van de thuisploeg begonnen de bezoekers beter in de wedstrijd te komen, wonnen ze ook wat meer duels en kregen we bovendien een aantal doelpogingen. Achtereenvolgens Luckermans, Dekleermaeker, Rombauts, Appie, Heyvaert en - tot tweemaal toe - Borrens kenden echter geen succes bij de afwerking. Ondertussen had Heist bij een uitbraak wel een derde maal kunnen scoren. Racing speelde een zeer verdienstelijke tweede helft maar moest de eer laten aan het vier klassen hoger spelende Heist.

Volgende donderdag wacht de volgende opdracht, thuis tegen V. Zwijndrecht, de eerste wedstrijd voor de beker van Antwerpen. Coach James Van Vaerenbergh zal wat puzzelwerk hebben om een volwaardige spelerskern te verzamelen, vermits de ziekenboeg reeds aardig is uitgebreid.

Koop nu uw abonnement

Kies uw abonnement
Geef het gewenste vak op:
Andere voorkeuren zitplaats:

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
Voorbereiding 2017-2018 - Voorbereiding 7
Datum do, 17 aug 2017 Beginn 19:30
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-
Previous Matchnext MatchReset

Beker van Antwerpen 2017-2018

# Team Gs Ptn
16 K. Vlimmeren Sport 3 3
17 KFC Lint 3 3
18 Racing Mechelen 3 3
19 Groen Rood Katelijne 2 1
20 KV Bonheiden 3 1
    KRC Mechelen in beeld