Sportief

KRC Mechelen-KVC Houtvenne 1-3

0
0
0
s2smodern
Racing moest zaterdagavond aan de bak tegen KVC Houtvenne dat vorige week de boot inging tegen de voorlaatste, KAC Betekom.

Het was de thuisploeg die voor het eerste gevaar kon zorgen, Mertens besloot echter zwak op doelman Deelkens. Even later was het de beurt aan Ahriga, zijn schot scheerde maar net langs de buitenkant van het bezoekende doel. Ettelijke minuten later opnieuw een kans voor Racing, op voorzet van Dahman kopte Mertens echter recht op doelman Deelkens. Het was nadien wachten tot even voor het halfuur alvorens we een volgende poging van de thuisploeg konden noteren, een knal van Dahman ging maar net naast het doel. Enkele ogenblikken later kon Houtvenne echter de score openen, op hoekschop kopte Geudens de bal binnen. Lang konden de bezoekers niet genieten van hun voorsprong, in de 37' kon Ahriga, op voorzet van Mertens, de bal in het bezoekende doel deponeren. Op 5' minuten voor de pauze kreeg Van Asten de kans om de bezoekers terug op voorsprong te brengen, De Ruysscher kon de bal  maar net in hoekschop verwerken. Dit was meteen het laatste wapenfeit van de eerste helft.

In de tweede helft was het wachten tot 68' op een eerste doelpoging, Van Braekel dook alleen voor het Racing doel op, hij lukte er echter in om de bal nog naast het doel te verwerken. Even later opnieuw een kans voor Houtvenne, Geudens sneed door de thuisverdediging, De Ruysscher kon maar net de 1-2 voorkomen. Het was echter uitstel van executie, op de 80' maakte Geudens zijn tweede doelpunt van de avond. Racing was opnieuw op achtervolgen aangewezen. En het vat moest tot op de bodem worden geledigd, want in de laatste minuut maakte Chraou er nog 1-3 van. Een sterk overdreven score voor een moedig spelend Racing dat zeker niet moest onderdoen voor dit Houtvenne maar voorraan minder mondig was dan de bezoekers.

De wedstrijdstatistiek kunt u hier raadplegen.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld