Sportief

"Cadeautjes met een grote strik"

0
0
0
s2smodern
Na afloop van de partij tegen Pelt vroegen we onze T1, Mario Michiels om een korte reactie.

Mario, tot twee maal toe op voorsprong komen en dan toch nog verliezen, dat geeft toch weeral een dreun?

"Inderdaad, ik had, en dan voornamelijk aan de jonge gasten, gevraagd om hun prestatie van vorige week te bevestigen. Dat was aardig aan het lukken, we waren zeker niet de mindere van Pelt. We komen tot twee keer toe op voorsprong en dan denk je dat het vandaag uiteindelijk toch zal lukken, maar nee er worden dan cadeautjes uitgedeeld met een grote strik errond. Op die manier zal het nooit lukken, zolang die maturiteit er niet komt mag je nog zoveel tactische besprekingen en trainingen geven als je wil..."

"Het positieve is dat er in vergelijking met het begin van het seizoen aardig werd gecombineerd, ook over de grond gespeeld. We scoren al iets makkelijker maar dat weggeven van die kansen dat moet stoppen, anders is het een maat voor niets. Vooraan zijn we mondiger geworden maar door die foutjes wordt dat teniet gedaan."

"Ploegen met meer maturiteit geven een lel op de bal van zodra deze in de 16 komt, wij proberen nog iets deftigs met de bal te doen maar ja dat levert uiteindelijk niets op. Als je dan bovendien vanuit het middenveld een bal achteruit trapt, recht in de bezoekende spits zijn voeten dan moet je helemaal zwijgen."

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld