Sportief

KSV Oostkamp-KRC Mechelen 3-3 (pen. 3-5)

0
0
0
s2smodern
Racing won donderdagavond de interprovinciale eindrondefinale op en tegen KSV Oostkamp. Na de reguliere speeltijd en de verlengingen was het 3-3, de penalty’s moesten uitsluitsel brengen. Racing trok daarin aan het langste einde en won de strafschoppenreeks met 3-5.

De technische staf had heel wat puzzelwerk om een elftal op de been te krijgen voor deze IP finale. Met slechts één wisselspeler op de bank begon groen-wit aan de opdracht.

Na amper 4' stonden de bezoekers reeds met 0-2 voor na doelpunten van Hmouda en Stoffels. Oostkamp vocht echter terug en bracht in enkele ogenblikken de bordjes in evenwicht. Nog voor de pauze boog de thuisploeg de 0-2 achterstand om in een 3-2 voorsprong.

Racing kon in de tweede helft via een mooi doelpunt van Fontaine in de 71' nog de 3-3 scoren.

We kregen verlengingen waarin er niets meer aan de stand veranderde. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen, de bezoekers trokken daarin aan het langste einde en wonnen met 3 tegen 5 de penaltyreeks.

Racing zette met dit onuitgegeven elftal een glansprestatie neer.


Opstelling KRC Mechelen:
De Ruysscher, Mariën, Bram Kerckhofs, Stuyck, Hens, Dierickx, Struijlaert, Dondo, Hmouda, Fontaine en Stoffels (76' Rombauts).

Doelpunten (KRCM):
2' Hmouda
4' Stoffels
71' Fontaine

Gele kaarten (KRCM):
Mariën, Struylaert, Stoffels, Rombauts en Hens

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld