Sportief

“Deze promotie is verdiend”

0
0
0
s2smodern
Andreas Luckermans is één van de vele architecten van het succes dit seizoen. De vaardige technicus gaf in Houthalen een assist en scoorde zelf de 0-2.

Andreas, om te beginnen: het was een moeilijke match, maar wel een verdiende overwinning?

We wisten dat het hier in Houthalen geen makkelijke avond zou worden. We kwamen naar hier met het besef dat een punt volstond voor promotie en dat zij moesten winnen. Dan weet je dat zij er 200% voor zullen gaan.

In de eerste 20-25 minuten hadden we het best wel moeilijk en verloren we nogal wat duels, omdat we niet gretig genoeg waren. Als zij dan hadden kunnen scoren, was het hier heel gevaarlijk geworden.

Maar we waren efficiënt op een corner en maakten de 0-1, waardoor we wat meer ontspannen begonnen te voetballen. We kwamen zo ook beter in ons spel.”

Na de rust wisten we dat er veel druk zou zijn, maar we hebben het slim uitgespeeld en hebben op het juiste moment de 0-2 gemaakt, waardoor Houthalen de doodsteek kreeg.”

Het is een verdiende promotie, niet?

“Ik denk het wel. We waren op een bepaald moment zo lang ongeslagen in de competitie. We hebben een klein dipje gehad, maar zijn toch 3e geëindigd.

In de eindronde hebben we drie keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Daarin hebben we ons echt kunnen bewijzen. Dan promoveer je verdiend.

Hoe heb je het seizoen ervaren?

 “Ik vond het een heel positief jaar. We waren hier bij de start in juli met een volledig nieuwe groep. Het waren allemaal nieuwe mensen, het was een hoop individuen.

Als je dan ziet waar deze groep nu staat en hoe de spelers voor elkaar lopen en vechten, dan is dat een prachtig resultaat. Als we zo blijven voortwerken, kunnen we in de toekomst nog mooie dingen laten zien.”

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld