Sportief

Racing - Rochus Deurne eindigt op 1-2

0
0
0
s2smodern
Groen-wit heeft een oefenwedstrijd tegen tweedeprovincialer Rochus Deurne nipt verloren.

Rochus Deurne staat op de 4e plaats in 2e provinciale. Als het zijn inhaalmatch wint, komt het op gelijke hoogte met het nummer 2 in het klassement.

Dat de Antwerpenaren goed kunnen voetballen, lieten ze donderdagavond zien op OVK. De bezoekers lieten de bal mooi rondgaan. Dat resulteerde vroeg in de match in de 0-1 van Voet, die met een overhoeks laag schot doelman De Ruysscher te grazen nam.

Na een dominant openingshalfuur van Deurne nam Racing het commando over. Dat leidde tot halve kansen, maar geen groot doelgevaar. De beste mogelijkheid was voor de diep gestuurde Huysmans, hij besloot op de keeper. Bij de rust stond het 0-1.

In de tweede helft kwam Deurne nog een paar keer piepen, maar het was Racing dat een kleine 10 minuten voor tijd op gelijke hoogte kwam. Dekleermaeker penseelde een vrije trap in de winkelhaak. Deurne-doelman Dylan De Ruysscher, de broer van Racing-goalie Gianni, had er geen verhaal tegen.

Maar het venijn zat in de staart. Invaller Yilmaz dolde enkele minuten later met de Racing-verdediging en schepte de bal in doel, 1-2.

Racing speelde met: De Ruysscher, Dondo, Stuyck, Struylaert, Van Dorst, Hens, Hmouda, Stoffels, Dekleermaeker, Verschuren en Huysmans.

Tijdens de rust bleven Dondo, Huysmans, Van Dorst en Stoffels in de kleedkamer. Hun vervangers waren Van den Meersche, Fontaine, Rombauts en Dierickx.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld