Sportief

KRC Mechelen-Witgoor Dessel 0-2

0
0
0
s2smodern
Racing leed tegen Witgoor Dessel zijn derde competitienederlaag op rij.

Door de schorsingen van T1 James Van Vaerenbergh en T2 Hans Verbeeck nam technisch directeur Mario Michiels tegen Witgoor Dessel plaats op de bank.

We waren amper 2' ver toen Ledent tussenbeide diende te komen om de openingstreffer voor de bezoekers te verhinderen. Aan de overkant besloot besloot Huysmans te zwak om het doelman Van Staay moeilijk te maken. Een vrije trap van Wout Kerckhofs ging even later hoog over het bezoekende doel. Nadien kregen we een wedstrijd met amper doelkansen. Even voor rusten diende Hens gekwetst de kleedkamer op te zoeken, Luckermans viel in. Zo gingen we rusten met een 0-0 tussenstand.

Vlak na de hervatting kon Hmouda net niet aan de bal om op doel te koppen. We waren een kleine 10' verder toen een kopbal van Huysmans naast het Desselse doel zoefde. In de 59' kon Van Genechten voor de bezoekers de 0-1 optekenen en 5' later verdubbelde Coeckelbergs tot 0-2. Er waren nadien nog een aantal doelpogingen van Luckermans, Huysmans en Correas maar deze brachten Witgoor niet meer in gevaar. Ook de bezoekers kregen nog mogelijkheden om de score verder op te drijven, zo was de 0-3 rond de 77' heel dichtbij, de bal ging echter nipt naast.

Witgoor pakte zo de volle buit op OVK tegen een onmondig Racing dat na een serie van 23 ongeslagen wedstrijden in een dipje is terecht gekomen. Volgende week is er nog de uitwedstrijd op Antonia en dan 3 weekends zonder competitievoetbal voor groen-wit.

De wedstrijdstatistieken kunt u hier raadplegen

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld