Sportief

SKR Leest-KRC Mechelen 2-1

0
0
0
s2smodern
In de derby op het veld van SKR Leest leed Racing deze namiddag zijn tweede nederlaag van het seizoen.

Racing begon gretig aan de wedstrijd en na amper 5' spelen kon Wout Kerckhofs voor een eerste maal dreigen, zijn kopbal belandde echter naast het Leestse doel. Even later was het de beurt aan Luckermans om voor gevaar te zorgen, zijn vrije trap kende echter geen succes en ging ook naast. In de 20' kon Huysmans via een mooi geplaatste bal de 0-1 scoren. Rond het halfuur besloot Stoffels hoog over het doel. Nadien kwam Racing goed weg wanneer een hard schot van de Jongh hoog over vloog. We gingen rusten bij een 0-1 tussenstand.

Na de hervatting kregen we een andere wedstrijd met de bezoekers die het noorden kwijt raakten. Leest kwam een aantal keren gevaarlijk opzetten maar telkens kende Racing geluk dat de bal er niet inging. In de 62' was het dan raak voor de thuisploeg, kapitein Meeus bracht de bordjes in evenwicht. De groen-witten bleven verder gelaten voetballen en Leest kende een aantal malen pech bij de afwerking. Een goede 5' voor het einde bracht de Jongh Leest op voorsprong.

Racing leed zijn tweede opeenvolgende competitienederlaag en ziet nu Lyra - dat nog twee inhaalwedstrijden tegoed heeft - met één punt over zich heen wippen in het klassement.

De wedstrijdstatistieken kunt u hier raadplegen

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld