Sportief

Stein Stuyck verlengt verblijf bij Racing

0
0
0
s2smodern
Ook Stein Stuyck zal volgend seizoen opnieuw te bewonderen zijn in het groen-witte Racing shirt. Stein ondertekende gisterenavond immers een contract dat hem een jaartje langer aan de club bindt.

Stein, wat heeft je overtuigd om langer bij Racing te blijven?

“De coach, de ploeg die samen blijft en uiteraard de supporters. Die drie factoren samen maken dat ik voor mezelf de keuze heb gemaakt om bij Racing te blijven.”

Hoe zie je de toekomst bij Racing?

“Op sportief vlak wens ik dat het volgende seizoen een stuk fitter zal verlopen dan nu,  ik ga er ook alles  aan doen om dit te realiseren. We zijn aan het huidige seizoen gestart met in het achterhoofd het idee om de ploeg op te bouwen, dit is beter meegevallen dan voorzien maar we zijn er nog lang niet.”

Je hebt het reeds aangehaald dat je dit seizoen wat pech kende op het vlak van kwetsuren. Wanneer denk je je rentree te kunnen maken in de eerste ploeg?

“Normaal was het voorzien dat ik er dit weekend terug bij zou zijn, maar in een wedstrijd bij de beloften vorige week incasseerde ik een trap waardoor mijn rentree wat is uitgesteld. Momenteel revalideer ik onder begeleiding van Lieven Maesschalck en dat verloopt vrij voorspoedig waardoor ik waarschijnlijk volgende week terug bij de groep zal kunnen aansluiten. Het gaat in elk geval de goede kant uit.”

Dan de wedstrijd zondag op SKR Leest, hoe kijk jij die tegemoet?

“Leest gaat in elk geval voor de drie punten spelen, zij hebben nog een kans om de degradatie te ontlopen. Ik verwacht een leuke, maar vooral ook een pittige match. We moeten van onze eigen sterkte uitgaan en er terug als ploeg staan.”

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld