Sportief

"Lessen trekken uit nederlaag"

0
0
0
s2smodern
Na de eerste nederlaag van het seizoen zal Racing zich zondagnamiddag proberen te herpakken op het veld van SKR Leest. Een makkelijke opdracht zal het echter niet worden, Leest kan de punten immers hard gebruiken om een degradatie alsnog te ontlopen. We blikken met James Van Vaerenbergh vooruit op dit Mechels onderonsje.

James, hebben de spelers de eerste seizoensnederlaag goed kunnen verwerken?

"Na de wedstrijd zaterdag was er natuurlijk een enorme ontgoocheling. Heikant had de overwinning zeker niet gestolen. Vanaf dinsdag hebben we dan - zoals steeds - gewerkt naar de volgende wedstrijd toe."

Wat heb je de spelers verteld in de nabespreking dinsdag?

"We moeten lessen trekken uit deze nederlaag, anderzijds moeten we deze nederlaag achter ons laten en de focus leggen op de volgende belangrijke wedstrijd."

 Zondag missen we de rood geschorste Christophe Van Dorst, zijn er nog afwezigen?

"Stuyck en Marien zijn nog geblesseerd. Verder heb ik de volledige kern ter beschikking."

Hoe leeft de derby tegen SKR Leest binnen de groep?

"Deze derby leeft niet speciaal bij de spelers. Het is gewoon een belangrijke wedstrijd - na een nederlaag - die we willen winnen."

Wat mogen we zondag van onze tegenstander verwachten?

"Leest heeft juist 6 op 6 behaald. Door deze punten zullen ze supergemotiveerd zijn en terug geloof hebben in het behoud. We mogen dus een gretige ploeg verwachten met een goede mentaliteit."


Ter info: Na de wedstrijd zullen de spelers een bezoekje brengen aan café Stad Antwerpen, Antwerpsesteenweg 3. Alle supporters zijn van harte welkom en kunnen een babbeltje slaan met de spelers.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld