Sportief

“Marge had bij de rust groter mogen zijn”

0
0
0
s2smodern
Racing pakte de drie punten op Merksplas, dat ging echter niet zonder slag of stoot. Na afloop vroegen we aan onze T1 wat hij ervan vond.

Een zwaar bevochten zege maar uiteindelijk de drie punten behaald, wat is jouw gevoel van deze wedstrijd?

“We zijn de eerste helft goed uit de startblokken gekomen, we hadden de mogelijkheden om met meer dan 1-0 voor te komen. We benutten de kansen echter niet en na een positiefout scoorde de tegenstander de gelijkmaker. Via een schitterende aanval konden we dan gelukkig zeer vlug de 1-2 optekenen via Kevin Huysmans. De marge had bij de rust zeker groter mogen zijn.”

“In de tweede helft hebben we te weinig gevoetbald. Merksplas maakte er een wedstrijd van, waarbij er veel werd toegelaten en het ontaardde in een veldslag. We hebben ons jammer genoeg hieraan laten vangen. Bij de tegenprikken van de thuisploeg kwam Ledent er een paar keer goed tussen en op het einde kregen we nog de kansen om het af te maken maar dat deden we dan niet. Dat is toch wel echt jammer. Het was zowat een herhaling van het scenario op Branddonk.”

“Het positieve is dat iedereen er vandaag volop voor gegaan is, er hard voor heeft gewerkt. De kansen die we kregen zouden we echter beter moeten afwerken zodat we de wedstrijd vlugger kunnen beslissen en we niet tot de laatste seconde moeten bibberen uit angst voor een tegendoelpunt. “

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld