Sportief

Wout Kerckhofs: "Grote teleurstelling"

0
0
0
s2smodern
Geen blije gezichten na het gelijkspel van zaterdagavond bij de Racing-spelers. Wout Kerckhofs stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken.

Wout, hoe evalueer jij de 1-1?

"We begonnen niet goed, maar na onze 1-1 zag je toch dat we beter in de wedstrijd kwamen en namen we langzaam de bovenhand. We gaven na de rust weinig kansen weg, maar creëerden zelf ook weinig. Het is een teleurstellend resultaat, maar als je de hele match bekijkt, mogen we niet klagen want in de eerste helft had het erger kunnen zijn."

Hadden jullie last van de druk?

"Neen, dat denk ik niet. Ik weet eigenlijk niet hoe het komt. We mogen in elk geval niet licht over de prestatie van Schriek gaan. Ze hebben zich aanvallend zeer goed geweerd. Ik vond hen offensief een van de betere ploegen waar we al tegen gespeeld hebben. Op deze 1-1 kun je gewoon weinig aanmerken."

"Of we te veel aan de titel denken? We blijven rustig. Niks moet, alles mag. Maar de ontgoocheling is wel groot, want zodra je eerste staat, wil je er écht vol voor gaan. Dan is elk puntenverlies een grote teleurstelling. Dit gelijkspel hebben we aan onszelf te wijten, we waren gewoon niet goed genoeg."

Ook jij ziet de afwezige spelers (geblesseerd, geschorst en schoolverplichtingen) niet als een verontschuldiging?

"We misten inderdaad heel wat spelers, maar we hebben een kern met veel kwaliteit. Als iemand wegvalt, moeten we dat kunnen opvangen. De afwezigen mogen geen excuus zijn. We zijn één grote groep en werken samen naar elke wedstrijd toe."

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 25
Datum za, 24 feb 2018 Beginn 20:00
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Heikant Berlaar
Heikant Berlaar
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Racing Mechelen 23 51
2 Lyra TSV 21 48
3 KFC Lille 22 47
4 K. Berg en Dal V.V. 22 36
5 K. Kontich FC 22 35
    KRC Mechelen in beeld