Sportief

KRC Mechelen-KSV Schriek 1-1

0
0
0
s2smodern
De coach had enig puzzelwerk met de afwezigheden van de geblesseerden Hens, Dierickx en Stuyck. Hmouda ontbrak door schorsing en Fontaine had schoolverplichtingen. Na een vroeg doelpunt van Schriek kon Racing de achterstand snel wegwerken maar het kwam jammer genoeg niet verder dan een gelijkspel.

Nadat minister Muyters en de vertegenwoordigers van zaalvoetbalclub Salaam Mechelen en atletiekclub RAM de aftrap hadden gegeven was het Schriek dat tot tweemaal toe voor het eerste gevaar kon zorgen. Rond de 22' was het dan raak voor de bezoekers wanneer Vlaeymans de 0-1 kon scoren. Lang kon Schriek echter niet genieten van de voorsprong want 7' later bracht Luckermans de bordjes in evenwicht. Racing ging op zoek naar een tweede treffer maar verder dan een poging die rakelings langs het Schriekse doel vloog kwam het niet meer tijdens de eerste helft.

Net na de hervatting kon doelman Verelst een kopbal van Van Dorst onderscheppen. Nadien kregen we nog pogingen van Wout Kerckhofs, Luckermans en Dekleermaeker maar tot een doelpunt kwam het niet. Het was ondertussen ook nog oppassen geblazen voor een eventueel tegendoelpunt van de bezoekers, zo waren er nog pogingen van Vlaeymans en Berrevoets. In de blessuretijd kreeg Van Dorst nog rood voor het foutief afstoppen van een doorgebroken Schriek-speler.

Nu volgen er twee uitwedstrijden, met zondagnamiddag deze op Merksplas SK en de daaropvolgende zaterdagavond op FC Oppuurs.

De wedstrijdstatistieken kunt u hier raadplegen

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 25
Datum za, 24 feb 2018 Beginn 20:00
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Heikant Berlaar
Heikant Berlaar
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Racing Mechelen 23 51
2 Lyra TSV 21 48
3 KFC Lille 22 47
4 K. Berg en Dal V.V. 22 36
5 K. Kontich FC 22 35
    KRC Mechelen in beeld