Sportief

Ledent en Dierickx tekenen bij

0
0
0
s2smodern
5 contractverlengingen zijn een feit. Met Fréderic Ledent, Yannick Dierickx, Gianni De Ruysscher, Savio Stoffels en Dani Correas hebben vijf huidige A-kern-spelers hun lot voor een extra seizoen aan Racing verbonden.

Fréderic Ledent, ex-Berchem, doet het dit seizoen uitstekend onder de lat. Met zijn 28 jaar straalt hij klasse en ervaring uit. Met 14 tegendoelpunten is Fréderic de minst gepasseerde doelman van onze reeks.

Daarnaast is Ledent een uitstekende leermeester voor Gianni De Ruysscher, het 19-jarige jeugdproduct van Racing. Gianni staat steeds paraat en Racing wilde hem maar al te graag behouden. Met deze contractverlenging is zijn verlengd verblijf een feit.

Savio Stoffels is nog zo'n Racing-product dat de club trouw blijft. Savio is 18 jaar en kwam dit seizoen al 7 keer in actie bij de eerste ploeg. De beloftevolle middenvelder kan bij Racing verder aan zijn toekomst timmeren.

Ook Yannick Dierickx ondertekende een nieuw contract. De linkerflankspeler sukkelde in het begin van het seizoen met een vervelende blessure, maar eiste intussen een basisplaats op. Yannick tekende voor één seizoen bij.

Idem voor Dani Correas Martinez. De 21-jarige aanvaller steekt steeds meer zijn neus aan het venster en vergaarde de voorbije weken de nodige speelminuten.

Jongens, proficiat met jullie nieuwe contract!
De volgende dagen krijgt u hier meer nieuws over de kern voor 2018-2019.


Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld