Sportief

"Ik wens de spelers een dikke proficiat"

0
0
0
s2smodern
Het einde van 2017 nadert met rasse schreden. De competitie werd vorige week abrupt afgebroken door sneeuw en een afgelasting. Trainer James Van Vaerenbergh sluit het jaar af en telt al af naar de eerste match van 2018, want die komt er heel snel aan.

James, door de vroege afgelasting van de match vorig weekend is de winterstop eerder ingetreden dan verwacht. Blij mee?

"Ik heb me daar niet al te veel vragen bij gesteld, bij het feit dat de match van zondag op woensdag al afgelast was. Als mensen beslissen om een match niet te laten doorgaan, dan zullen ze daar hun redenen voor hebben en moeten wij ons daar naar schikken."

Betekent dat dat jullie een langere rustperiode inbouwen dan voorzien?

"We hebben onze laatste wedstrijd op 9 december gespeeld, thuis tegen Groen Rood. We zijn vorige week donderdag met de hele groep nog samengekomen voor een leuke avond, waarbij we ook een hapje gaan eten zijn."

"De spelers zijn nog een paar dagen vrij. Ik verwacht hen nu donderdag, 21 december, weer op Racing, want dan trainen we. Zaterdag 23 december trainen we ook. Daarna kunnen de spelers rustig genieten van Kerstmis."

"Op zaterdag 30 december trainen we dan opnieuw en de week erna uiteraard volgens het normale schema, want zaterdag 6 januari wacht al de thuiswedstrijd tegen Kontich."

Nu het jaareinde in zicht is, heb je wensen voor iemand?

"Ik wens de hele Racing-familie prettige feestdagen en een gelukkig 2018! Ik wens ook dat de supporters ons vanaf januari blijven aanmoedigen zoals ze dat altijd al gedaan hebben."

"De spelers wens ik bij deze een dikke proficiat voor het geleverde werk in 2017. Verder wens ik mezelf, de technische staf, de spelers en alle mensen die ik ken een goede gezondheid in het jaar dat er aankomt. Ik weet dat dat een cliché is, maar een goeie gezondheid gaat nu eenmaal boven alles."

Trainingsschema van Racing:
- donderdag 21/12, om 19u30 op Racing
- zaterdag 23/12, om 10u op Racing
- zaterdag 30/12, om 10u op Racing

Iedereen is uiteraard welkom om te komen kijken!

Vanaf januari geldt opnieuw het normale trainingsschema op dinsdag en donderdag om 19u30.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld