Sportief

“Ploeg met titelambities op bezoek”

0
0
0
s2smodern
Zaterdag zet Racing een punt achter de heenronde. Met Lille krijgt Racing het nummer 2 over de vloer. Als groen-wit de 3 punten thuis houdt, wipt het over Lille. Trainer James Van Vaerenbergh hoopt na de match een jenevertje te kunnen drinken.

James, de nabespreking van dinsdag voor de training duurde 40 minuten. Wat is er gezegd?

“De spelers en de staf hebben het woord gekregen na de 1-1 op Vorselaar. We hebben zoals elke week de voorbije wedstrijd besproken: wat was er goed en wat moet beter? We moeten beter en directer voetballen, plus: onze kansen afmaken. Vorselaar heeft ons in de tweede helft een les geleerd qua wil en mentaliteit.”

Hoe is de trainingsweek verlopen?

“Iedereen heeft kunnen meetrainen. Alleen Gianni Rombauts heeft donderdag afgehaakt door ziekte. Stein Stuyck heeft alles gewoon kunnen meedoen. Stein is dus selecteerbaar, net als alle andere spelers van de A-kern. Ik mis zaterdag alleen Lothar Hens, want die is geschorst.”

Met Lille komt er een gevaarlijke ploeg naar OVK.

“Lille is een ploeg met titelambities. Ze hebben vorig jaar de promotie maar net gemist. Het is een solide ploeg met veel ervaring en veel snelheid vooraan.”

Er zal veel volk zijn. Ook door de actie met de “Vermiste Racingers”. Heb jij toevallig iemand uitgenodigd?

“Ik nodig elke wedstrijd mensen uit om eens naar Racing te komen kijken. Los daarvan is de “Vermiste Racinger” een schitterend initiatief. Ik heb de indruk dat zich al verschillende Vermiste Racingers aangeboden hebben.”

“Ook de kraampjes met merchandising, de verkoop van wafels en truffels, jenever enzovoort zijn alleen maar toe te juichen. De trainers en de spelers hebben trouwens al wafels en truffels ge- en verkocht. Als we winnen van Lille, zal ik zeker nog een jeneverke komen drinken.”


Veel succes zaterdag!

Supporters, allemaal op post!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld