Sportief

"Een 2de helft met heel wat balbezit"

0
0
0
s2smodern
Na afloop van de wedstrijd op Witgoor polsten we bij James Van Vaerenbergh naar zijn bevindingen van deze confrontatie.

We behalen een punt op Witgoor, ben je een tevreden coach?

 
"We wisten dat het vandaag een moeilijke wedstrijd ging worden, Witgoor had in de laatste drie wedstrijden immers een negen op negen gepakt en ze speelden bovendien thuis ook nog gelijk tegen Lyra, het is dus zeker een ploeg met kwaliteiten. De thuisploeg was gedurende de 1ste helft het gevaarlijkst, zonder echt grote kansen te kunnen creëren. Het is balen dat het doelpunt op een stilstaande fase volgde, Coeckelbergs kreeg alle ruimte om binnen te koppen, dit is iets dat niet door de beugel kan.”

“Dan volgde er een tweede helft waarin we heel wat balbezit konden opeisen en heel veel op de helft van de tegenstander hebben gespeeld. We maakten verdiend de 1-1 en nadien werd ons een zuivere strafschop, na een handsbal binnen de 16, ontnomen. We kregen dan nog twee kansen om de wedstrijd naar ons toe te trekken. Over de hele wedstrijd gezien is een punt billijk maar als je dan die kansen op het einde erbij neemt zat een driepunter er toch nog in en dat geeft toch een beetje een wrang gevoel."

Er was bij de afwerking toch ook wat pech en een tekort aan schotkracht gemoeid?

"Ja uiteraard, er is altijd een reden waarom een bal er niet ingaat, vorige week was het de lat, vandaag was het te weinig kracht. Uiteindelijk zitten we met het voldongen feit dat de bal er niet ingaat."

Daar kan je alleen maar aan werken en hopen dat het de volgende keer beter loopt?

"Ik denk dat we werken aan de punten waar we moeten aan werken. Er volgen nu wedstrijden tegen Antonia, Vorselaar en Lille, en dan maken we de evaluatie van de heenronde."

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld