Sportief

Witgoor Dessel-KRC Mechelen 1-1

0
0
0
s2smodern
Racing maakte deze namiddag de moeilijke verplaatsing naar Witgoor Dessel, dat in het klassement een puntje meer telt. Nadat de bezoekers  in de 1ste helft op achterstand kwamen kon Huysmans in de 2de helft de gelijkmaker scoren.

Racing begon goed aan de wedstrijd, toch was het de thuisploeg die in de 22' op voorsprong kwam via Coeckelbergs. De wedstrijd bleef nadien in evenwicht met twee ploegen die elk hun kans gingen. Bij Racing leverden - ondermeer - pogingen van Huysmans en Fontaine echter niets op.

Na de pauze kregen we een Racing te zien dat gretig op zoek ging naar de gelijkmaker. Een vrije trap van Hens - van net buiten de 16 - werd door thuisdoelman Van Staay maar net uit de winkelhaak gehouden. Hmouda dook voor het thuisdoel op maar wachtte iets te lang om af te drukken. Even later was er nog een kopbal van Stuyck die net naast ging en een schot van de doorgebroken Dekleermaeker miste kracht om iets op te leveren. In de 68' trof Huysmans ongelukkig de doelpaal, de herneming ging metershoog over het doel. Een paar minuten later was het wel raak, Huysmans kon - op voorzet van Correas - de bal in doel werken. Nadien was het de ref die een rol opeiste, eerst negeerde hij een handspel van een thuisspeler in de 16 en even later legde hij de wedstrijd stil na wat teveel rookontwikkeling vanuit het bezoekersvak. Na de hervatting ging Racing nog op zoek naar een 2de doelpunt met - onder andere - een poging van Wout Kerckhofs die enkele centimeters te kort kwam om de bal in doel te koppen. Aan de stand veranderde er echter niets en zo gingen beide ploegen de kleedkamers opzoeken met het behaalde puntje.


De wedstrijdstatistieken kunt u hier raadplegen.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld