Jeugd

Info over jeugdwerking? Nu woensdag!

0
0
0
s2smodern
Woensdag 30 augustus organiseert de jeugdafdeling van Racing Mechelen een info-moment. Ouders en spelers kunnen met al hun vragen terecht bij jeugdvoorzitter Bart Pepermans en de rest van het jeugdbestuur.

Woensdag is het ook de allerlaatste mogelijkheid om het lidgeld te betalen. Als het lidgeld voor een bepaalde jeugdspeler niet betaald is, mag die speler vanaf 1 september geen trainingen en geen wedstrijden meer bijwonen.

Het lidgeld kan uiteraard ook nog altijd betaald worden via overschrijving op het rekeningnummer BE09 7512 0761 0857. Geef als vermelding de naam van je zoon of dochter en de leeftijdscatogrie waarin hij/zij speelt (bijvoorbeeld U15).

Voor U6 bedraagt het lidgeld €200, van U7 tot en met U12 bedraagt het lidgeld €350 en vanaf U13 €400. Per uitzondering staan wij afbetalingen toe. Als u denkt dat u daarvoor in aanmerking komt, kom dan zeker woensdag langs. 

Vergeet ook zeker je talentencheques van de stad Mechelen niet te gebruiken als je hierover beschikt.

Ook wie het lidgeld al betaalde, maar de kledij nog moet passen, verwachten wij woensdag op Racing. Spelers dienen over een uniforme uitrusting te beschikken op trainingen en wedstrijden. 

Er zijn al 3 pasdagen geweest, maar er zijn nog altijd spelers die geen kledij gepast hebben. We vragen dan ook met aandrang om deze laatste kans om te passen absoluut te grijpen.

Als u het volledige lidgeld betaalde en de kledij al gepast heeft, mag u deze berichtgeving negeren en dient u niets meer te ondernemen. 

Indien niet, dan zien wij jullie graag op woensdag 30 augustus, vanaf 16u30, op Racing Mechelen!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld