Jeugd

Word jeugdtrainer in onze onderbouw

0
0
0
s2smodern
De jeugdwerking van Racing is in volle voorbereiding op het seizoen 2017-2018. Voor de begeleiding van de kleinste voetballers zijn er nog enkele vacatures. 

Racing heeft zijn jeugdwerking de voorbije maanden aan een grondige audit onderworpen. De pijnpunten en sterktes zijn blootgelegd en uitgebreid besproken. 

Nu is het tijd voor actie! Het is de bedoeling om met onze jeugd zo snel mogelijk naar een hoger niveau te promoveren.

Verschillende mensen hebben zich geëngageerd om plaats te nemen in het jeugdbestuur en -werking en met Mario Michiels heeft Racing een sportief manager in dienst die zich ook bekommert om de ontwikkeling van onze jeugdopleiding.

Racing gaat op jeugdniveau vanaf volgend seizoen alleen nog met gediplomeerde trainers werken. Jeugdtrainers die nog geen getuigschrift of diploma hebben, zullen de kans krijgen een officiële cursus te volgen en dat geld te recupereren als ze hun diploma krijgen.

Omdat alles vertrekt vanuit de basis is de Racing-Jeugd momenteel nog op zoek naar goeie trainers voor de onderbouw. 

Als u interesse heeft, neem dan contact op met Ben Van Reydt, de administratief verantwoordelijke van onze jeugdwerking, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld