Jeugd

Racing zoekt jonge voetballertjes

0
0
0
s2smodern
De uitbouw van onze jeugdwerking is volop aan de gang. De pasdagen vinden dezer dagen plaats, het is het ideale moment om langs te komen op Racing en jezelf/je kind in te schrijven voor het seizoen 2018-2019.

Racing is voor zijn jeugdopleiding recentelijk onderscheiden met een tweede ster, waardoor de club volgend seizoen zowel gewestelijk als provinciaal voetbal mag/zal aanbieden. Op termijn wil groen-wit ook de stap zetten naar interprovinciaal voetbal.

Daarom zijn we onze structuren, met gediplomeerde jeugdtrainers en een goed draaiend jeugdbestuur, volop aan het uitbouwen én zijn we tegelijkertijd nieuwe jeugdspelers aan het recruteren.

Daarom: heb jij zijn om te voetballen in de jeugd van Racing? Ken je iemand die graag voor Racing wil voetballen? Heb je al gevoetbald in een club of wil je je eerste stapjes in een club zetten? Kom dan naar Racing, en neem je vriendjes mee!

Vooral de allerjongsten

We zijn vooral op zoek naar jongeren in de laagste leeftijdscategorieën: U6, U7, U8 en U9. Maar ook oudere kinderen zijn op Racing meer dan welkom.

Je krijgt een goeie opleiding in een club waar plezier en een aangepaste aanpak voor elk kind hand in hand gaan.

Interesse? Neem dan zeker contact op met Ben Van Reydt, onze AVJO (Administratief Verantwoordelijke van de Jeugd Opleiding), op zijn mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Belangrijk om te weten: het lidgeld voor volgend seizoen zal niet stijgen. Ondanks de promotie naar provinciaal voetbal houden we het lidgeld op:

- U6 (geboortejaar 2013): 220 euro
- U7 tot en met U12 (geboortejaren 2012 tot en met 2007): 350 euro
- U13 tot en met U21 (geboortejaren 2006 en ouder): 385 euro

Ter info, en niet onbelangrijk: in dit lidgeld is een mooi kledijpakket inbegrepen.
U kunt op Racing met Bancontact betalen.

"In de lift"

“Vorige week woensdag hebben we onze eerste pasdag gehouden”, zegt Ben Van Reydt. “Dat was een succes. Je ziet al een duidelijk verschil met vorig jaar.”

“Onze jeugdwerking zit in de lift. We hebben woensdag ook meteen een aantal nieuwe spelertjes kunnen inschrijven. Je merkt dat de mensen de weg naar Racing terugvinden.”

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld