Jeugd

Eerste nieuwe jeugdspelers ingeschreven

0
0
0
s2smodern

Woensdagavond vond het eerste infomoment voor nieuwe jeugdspelers plaats. Meteen schreef een tiental jongens zich in voor het seizoen 2018-2019.


De jeugdwerking van Racing behaalde drie weken geleden een provinciaal label. Dat betekent dat de club kwalitatief groeit en dat we volgend seizoen meer ploegen mogen inschrijven in de verschillende leeftijdscategorieën.

Heel wat voormalige jeugdspelers van Racing hebben vorige week een brief in hun bus gekregen met de vraag om terug te keren naar de club. Vanavond vond in die optiek een eerste infovergadering plaats.

De eerste meeting was meteen goed voor een tiental nieuwe inschrijvingen. Zondagochtend, om 10u, vindt een tweede infovergadering plaats. Ook de weken erna zullen er nog diverse momenten ingelast worden waarop jeugdspelers zich kunnen inschrijven.

Racing-voorzitter Koen Van Exem was er vanavond bij en was in zijn nopjes over de opkomst. "Onze jeugdwerking staat weer op de rails. De tweede ster voor onze jeugdwerking is daar het eerste tastbare bewijs van", zegt Koen.

"Vandaag zijn de eerste nieuwe spelers ingeschreven, maar dit is voor ons absoluut geen eindpunt. Wij willen immers zoveel mogelijk van onze vroegere jeugdspelers weer naar Racing halen."

"Verder zijn natuurlijk ook andere jongeren meer dan welkom in onze club. Samen met hen zullen wij blijven groeien, met het oog op interprovinciaal voetbal in de toekomst. Zo zal Racing weer the place to be worden voor jonge voetballertjes uit Mechelen en de rand rond de stad."


Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld