Jeugd

Vanavond 1ste infomoment KRCM Jeugd

0
0
0
s2smodern

Vanavond organiseert de jeugdafdeling van Racing het eerste infomoment in verband met de inschrijvingen voor het volgende seizoen. U bent tussen 18 en 20u van harte welkom.


Racing speelt vanaf volgend seizoen opnieuw provinciaal jeugdvoetbal. Dit is een begin, en geen eindpunt. Onze jeugdopleiding is een proces dat steeds in ontwikkeling zal zijn, en dat nemen we zeer ter harte. De jeugdopleiding is de belangrijkste pijler in een gezonde club als Racing Mechelen.

Om deze uitbouw verder mee te realiseren, zoeken wij nog jeugdspelers om onze teams te versterken! Wil jij een kans wagen op provinciaal niveau? Wil jij deel uitmaken van een familiale, warme club? Kom dan vanavond zeker langs. Indien u zich vanavond niet kan vrijmaken, geen probleem, er volgt nog een tweede infomoment op zondag 22 april tussen 10 en 12u.

Voor verdere info kunt u contact opnemen met Ben Van Reydt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Wij verwelkomen spelers met of zonder ervaring in het voetbal en begeleiden elke speler steeds aangepast aan zijn of haar niveau.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld