Jeugd

Jeugd promoveert naar provinciaal niveau

0
0
0
s2smodern

Onze jeugdwerking heeft vanavond uitstekend nieuws gekregen. Onze jongeren mogen volgend seizoen weer aantreden op provinciaal niveau. 


Racing speelde/speelt vorig/dit seizoen met zijn jeugd op gewestelijk niveau. Met hard werken en de juiste mensen op de juiste plaats vroeg de club in het voorjaar een audit aan bij Voetbal Vlaanderen. Het doel: weer op provinciaal niveau kunnen spelen.

 

Die audit is succesvol verlopen. Na een grondige doorlichting heeft Voetbal Vlaanderen aan Racing 2 sterren uitgereikt. Dat betekent dat de jeugdwerking promoveert naar het provinciale label.

 

Racing zal volgend seizoen op jeugdvlak dus zowel gewestelijk als provinciaal voetbal kunnen aanbieden. Deze promotie is een opsteker voor de hele club en het bewijs dat er voor en achter de schermen hard gewerkt werd/wordt aan de heropstanding.  

 

Morgen kunt u op onze media een interview lezen met Ben Van Reydt, één van de verantwoordelijken van de jeugdopleiding op Racing. Hij legt dan uit wat deze promotie betekent voor de club en zijn (toekomstige) spelers.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 30
Datum zo, 29 apr 2018 Beginn 15:00
KFC Lille
KFC Lille
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 29 65
2 KFC Lille 29 56
3 Racing Mechelen 29 53
4 K. Berg en Dal V.V. 29 48
5 K. Kontich FC 29 46
    KRC Mechelen in beeld