Commercieel

"Elke Racinger 1 sponsor"

0
0
0
s2smodern
De commerciële cel van Racing draait op volle toeren. Met Aviaco GSE, Dipu, AB Inbev en Nike trok de club de voorbije weken enkele grote namen aan, maar daar mag het niet bij blijven. "We willen meer sponsors. In het belang van Racing, maar ook in dat van de sponsor zelf."

"Op de supportersbijeenkomst vorige week hebben we uitgelegd dat Racing op commercieel vlak in één jaar tijd 150% gegroeid is en dat we daar komend jaar nog eens 20% willen aan toevoegen. Dat zijn geen loze beweringen", zegt voorzitter Koen Van Exem.

"Onze commerciële mensen leveren hard werk, maar we hebben daar vorige week ook bij gezegd dat we graag onze supporters inschakelen voor sponsoring. Iedereen kent wel iemand, persoonlijk of via via, met een bedrijf, een winkel, een café, een bakker, een restaurant en dies meer. Wel, het zou tof zijn als onze supporters die kennissen/vrienden/familie zelf aanspreken over sponsoring op Racing."

"Als elke Racinger een sponsor kan overtuigen, hebben we in één klap 2.000 sponsors. Okay, dat is misschien wat overdreven, maar het geeft wel aan waar we graag naartoe willen. We streven naar een wisselwerking, waarbij niet alleen naar het bestuur gekeken wordt, maar het bestuur zegt: "Supporters, doe met ons mee. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar overtuig allemaal een sponsor"."

"We willen ons veld vol zetten met reclameborden en we willen sponsors reclame laten maken op onze website en sociale media. Omdat het niet alleen voor Racing iets oplevert, maar vooral ook voor de sponsor zelf. We zullen onze supporters overtuigen om bij die sponsor zijn boodschappen te doen, er te gaan eten, er zijn tegels te gaan kopen, enzovoort. En dan is het ook de bedoeling dat onze supporters zeggen dat ze van Racing zijn, zodat die sponsor dat weet."

"Mijn oproep van vorige week heeft in die zin al iets opgeleverd. Er hebben de voorbije dagen effectief al enkele supporters met mij contact opgenomen om te zeggen dat ze ons een sponsor kunnen aanbieden. Dat is toch super! Dat kan gaan van de schenking van een matchbal over een businesspaket in de Racing Businessclub tot reclameboarding en online-reclame. Dat is waar we naartoe willen, samen met onze fans."

We vragen ook aan onze supporters om te begrijpen dat bedrijven hun sponsoringbudgetten nauwlettend monitoren.
Kies daarom, indien u de keuze hebt tussen verschillende gelijkaardige bedrijven, voor een sponsor van Racing.

Kent u iemand die Racing wil sponsoren en heeft u daar met die sponsor zelf al eens over gesproken?

Stuur dan een mailtje naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zij zullen contact opnemen met de sponsor en er een officiële overeenkomst mee sluiten.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld