Commercieel

Racing heeft 2 nieuwe hoofdsponsors

0
0
0
s2smodern
We gaan een nieuw seizoen tegemoet met twee nieuwe hoofdsponsors die op de truitjes zullen prijken. Met Aviaco GSE en Dipu strikt Racing twee partners die het tot nu toe niet in zijn portefeuille had.

Aviaco GSE is de afkorting van Aviaco Ground Support Equipment. Het bedrijf is gespecialiseerd in al het materiaal dat een luchtvaartmaatschappij of een luchthaven nodig heeft om operationeel te zijn voor en na een vlucht.

Dat gaat van de trap om het vliegtuig binnen te stappen over speciale vorkliften, push-backs om het vliegtuig naar zijn juiste positie te begeleiden en bagagekarretjes tot grote tankinstallaties en brandweerwagens.

Dipu is het softwarebedrijf van voorzitter Koen Van Exem. Dipu is actief in de informaticawereld. Het bouwt applicaties en integreert nieuwe software in bestaande applicaties.


Meer info over beide bedrijven:

- www.aviaco-gse.com
- www.dipu.com

Naast deze twee shirtsponsors heeft Racing nog een aantal nieuwe, grote sponsors binnengehaald. Zo werkt de club de komende jaren samen met de Amerikaanse kledingleverancier Nike en stappen we over naar een nieuwe brouwer: AB Inbev. Voortaan wordt er dus (onder andere) Jupiler op Racing gedronken.

We zijn onze nieuwe (en natuurlijk ook alle andere) sponsors ontzettend dankbaar voor deze samenwerking!

"Commercieel nog 20% groeien"

Racing is het voorbije jaar 150% gegroeid op commercieel vlak, maar daar laten we het niet bij. "Komend jaar hebben we een groei van 20% gebudgetteerd. Dat cijfer zullen we opnieuw halen", zegt commercieel verantwoordelijke Adriano Currenti.

"Ik voel tijdens gesprekken met kandidaat-sponsors dat Racing weer een positief imago krijgt en in de lift zit. De commerciële cel blijft sponsors zoeken en wil daarbij ook een beroep doen op alle Racing-supporters."

"Iedereen heeft wel een vriend, vriendin of familielid die/dat een bedrijfje, winkel of horecazaak heeft, er voor werkt of er via-via contact mee heeft. Als hij/zij die mensen aanspreekt, is dat een potentiële sponsor voor Racing. De supporters kunnen dus zelf sponsors overtuigen. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  als u zo'n sponsor kent en kunt aanleveren."

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 30
Datum zo, 29 apr 2018 Beginn 15:00
KFC Lille
KFC Lille
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 29 65
2 KFC Lille 29 56
3 Racing Mechelen 29 53
4 K. Berg en Dal V.V. 29 48
5 K. Kontich FC 29 46
    KRC Mechelen in beeld