Commercieel

Racing in zee met Nike en voetbalshop.be

0
0
0
s2smodern
Met ingang van komend seizoen is Voetbalshop.be officieel teamwear & merchandising leverancier van Racing Mechelen. De club gaat daarmee ook weer terug naar het kledingmerk waar ze in het verleden mooie succesvolle seizoenen in beleefd heeft, namelijk Nike.

Voetbalshop is met 10 miljoen bezoekers en meer dan een half miljoen leveringen per jaar de grootste webshop met alles van, voor en over voetbal in de Benelux. Voetbalshop wil voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding, voetbalteamkleding, voetbalfashion en fanproducten. Ook voor keepers, trainers en scheidsrechters presenteren we een interessant assortiment.

Racing Mechelen en voetbalshop.be hebben gekozen voor het merk Nike en gaan een samenwerking voor de komende 3 jaar aan. Racing Mechelen krijgt onder andere een eigen “shop in shop” op voetbalshop.be waar 24/7 de Racing Mechelen producten besteld kunnen worden. Bovendien kunnen de leden uit zo’n 5.000 verschillende voetbal gerelateerde producten bestellen inclusief een unieke collectie Racing Mechelen Merchandising. De webshop zal te vinden zijn op voetbalshop.be/racingmechelen. Naast een online bestelmogelijkheid zal Voetbalshop.be binnenkort ook op de club te vinden zijn voor een officiële pasdag. Hier kunnen de nieuwe Nike trainingssets gepast en besteld worden.

Voetbalshop.be zal gedurende het voetbalseizoen met diverse kortingsacties komen. Hou de website en facebookpagina van Racing Mechelen dus goed in de gaten om van deze acties te profiteren!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld