Commercieel

Racing heeft een nieuw scorebord

0
0
0
s2smodern
Omdat niet alleen de score van belang is, maar Racing ook zijn sponsors nog meer in de kijker wil zetten, neemt de club een nieuw scorebord in gebruik.

Het nieuwe LED-scorebord is een overeenkomst tussen Racing Mechelen en de firma Brightboard, dat het scorebord voor een stuk ook sponsort. In ons wekelijkse overzicht van “de sponsor in het zonnetje” komt Brightboard binnenkort trouwens aan de beurt.

“Brightboard (www.brightboard.eu) is marktleider in LED-oplossingen voor bedrijven en sportclubs. Met Brightboard heeft Racing een nieuw bedrijf van groot formaat als partner, na IBO en betFirst. Eerstdaags zal Racing aan zijn fans trouwens nog een nieuwe grote partner/sponsor voorstellen”, zegt Adriano Currenti van onze commerciële cel.

“Dankzij dit scorebord kunnen bedrijven interactieve reclame maken. Die publiciteit zal dus meer in het oog springen. Racing zal ook zijn traditionele “schenker van de wedstrijdbal”, iets wat sinds mensenheugenis bij ons bestaat, via deze weg meer in de kijker zetten.”

Als u reclame wil maken op het nieuwe scorebord, neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U zult het zich niet beklagen ☺.


Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 17
Datum zo, 15 apr 2018 Beginn 15:00
K. Berg en Dal V.V.
K. Berg en Dal V.V.
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 25 55
2 Racing Mechelen 27 52
3 KFC Lille 26 51
4 K. Berg en Dal V.V. 26 43
5 K. Kontich FC 26 41
    KRC Mechelen in beeld