Commercieel

Comfortdrive Taxi Mechelen sponsort KRCM

0
0
0
s2smodern
Racing heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Comfortdrive Taxi Mechelen is de naam. Het bedrijf is gespecialiseerd in vervoer naar de luchthaven van Zaventem.

Comfortdrive Taxi Mechelen beschikt over voertuigen van verschillende hoogtes en formaten, allemaal luxueus uitgerust om het de passagier(s) zo comfortabel mogelijk te maken.

Met een taxi van Comfortdrive hoeft u zich geen zorgen te maken als u uw vliegtuig moet nemen/landt op de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Deurne, Düsseldorf, Eindhoven, Frankfurt, Rijsel, Oostende, Parijs, Rotterdam of Schiphol. Veel bagage mee? De auto’s van Comfortdrive zijn er speciaal voor uitgerust.

Comfortdrive werkt ook nauw samen met bedrijven, die zakenmensen op een veilige en aangename manier van punt A naar punt B willen brengen. Of heeft u een pakje dat snel op zijn bestemming moet geraken? Comfortdrive is hét adres.

Heel handig: op de website van Comfortdrive kunt u uw taxi bestellen en de voorkeur van auto aanvinken. Ideaal als u tijdens deze eindejaarsperiode naar een feestje moet en u daar een glaasje zult drinken. Leg een afspraak vast met Comfortdrive en u geraakt veilig op uw bestemming (en weer thuis).

Surf naar www.comfortdrive-taxi.be en ontdek Comfortdrive Taxi Mechelen!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 20
Datum za, 20 jan 2018 Beginn 20:00
Racing Mechelen
Racing Mechelen
K. Sint-Job FC
K. Sint-Job FC
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 17 39
2 Racing Mechelen 18 38
3 KFC Lille 17 34
4 Witgoor Dessel 17 28
5 K. Berg en Dal V.V. 17 27
    KRC Mechelen in beeld