Commercieel

Comfortdrive Taxi Mechelen sponsort KRCM

0
0
0
s2smodern
Racing heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Comfortdrive Taxi Mechelen is de naam. Het bedrijf is gespecialiseerd in vervoer naar de luchthaven van Zaventem.

Comfortdrive Taxi Mechelen beschikt over voertuigen van verschillende hoogtes en formaten, allemaal luxueus uitgerust om het de passagier(s) zo comfortabel mogelijk te maken.

Met een taxi van Comfortdrive hoeft u zich geen zorgen te maken als u uw vliegtuig moet nemen/landt op de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Deurne, Düsseldorf, Eindhoven, Frankfurt, Rijsel, Oostende, Parijs, Rotterdam of Schiphol. Veel bagage mee? De auto’s van Comfortdrive zijn er speciaal voor uitgerust.

Comfortdrive werkt ook nauw samen met bedrijven, die zakenmensen op een veilige en aangename manier van punt A naar punt B willen brengen. Of heeft u een pakje dat snel op zijn bestemming moet geraken? Comfortdrive is hét adres.

Heel handig: op de website van Comfortdrive kunt u uw taxi bestellen en de voorkeur van auto aanvinken. Ideaal als u tijdens deze eindejaarsperiode naar een feestje moet en u daar een glaasje zult drinken. Leg een afspraak vast met Comfortdrive en u geraakt veilig op uw bestemming (en weer thuis).

Surf naar www.comfortdrive-taxi.be en ontdek Comfortdrive Taxi Mechelen!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 30
Datum zo, 29 apr 2018 Beginn 15:00
KFC Lille
KFC Lille
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 29 65
2 KFC Lille 29 56
3 Racing Mechelen 29 53
4 K. Berg en Dal V.V. 29 48
5 K. Kontich FC 29 46
    KRC Mechelen in beeld