Algemeen

Kom dinsdag om 20u naar OVK

0
0
0
s2smodern
In de uitbouw van onze club hebben we vrijwilligers nodig. Als u ons op één of andere manier wil helpen, kom op 12/9 dan naar onze vrijwilligersvergadering.

Racing is trots dat het over een geëngageerd aantal vrijwilligers beschikt om alles in goeie banen te leiden. Maar om nóg beter te kunnen functioneren, hebben we meer volk nodig.

Op alle vlakken: om mee onze infrastructuur te onderhouden, om te helpen op wedstrijddagen van de jeugd en eerste ploeg (tappen, verkoop en controle van tickets/abonnementen, ontvangst tegenstanders, …), om sponsors aan te trekken, om de velden te maaien en klaar te maken voor matchen, om te poetsen, om onze jeugdwerking naar een hoger niveau te sturen, …

Als u uw steentje wil bijdragen, kom dan dinsdagavond naar de vergadering met huidige en nieuwe vrijwilligers. Voorzitter Koen Van Exem en een delegatie van het bestuur zullen uitleg geven bij de werking van de club, het engagement van een vrijwilliger en een overzicht van taken waar we nog vrijwilligers voor nodig hebben.

Afspraak: dinsdag 12 september om 20u in de beheerraadszaal op de eerste verdieping.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld