Algemeen

Racing zoekt (veel) helpende handen

0
0
0
s2smodern
Dinsdagavond 12 september organiseert Racing een bijeenkomst in de beheerraadszaal met al zijn vrijwilligers en mensen die Racing een helpende hand willen bieden. Om de huidige vrijwilligers te bedanken en er veel nieuwe bij te zoeken.

Racing leeft! Afgelopen jaar is de aanzet gegeven om de club weer echt te laten bruisen. Met evenementen als het mosselweekend, de quiz, het galabal en Oscarpelouza staat OVK Events in korte tijd op de kaart.

Meer van dat dit seizoen! U mag een tweede editie van deze evenementen verwachten, maar we willen méér. Méér vertier en plezier, méér leven in de brouwerij. Met de vrijwilligers die we nu al hebben, en waar we ontzettend blij mee zijn, én met nieuwe vrijwilligers.

Daarom komen we dinsdag 12 september om 20u samen in de beheerraadszaal. Voorzitter Koen Van Exem zal uitleggen waarom vrijwilligers zo belangrijk zijn voor Racing en wat u als vrijwilliger voor Racing kunt betekenen, met een overzicht van alle taken waar we mensen voor zoeken. Voor onze evenementen, maar ook in onze dagelijkse werking.

Want er is veel te doen op Racing: niet alleen de evenementen teren op vrijwilligers, de club heeft in al haar geledingen helpende handen nodig: in het chalet, het onderhoud van het stadion en de voetbalvelden, de ticketing en controle aan de inkom, de wedstrijdorganisatie, het webteam, de commerciële werking, de jeugdopleiding, de kuisploeg, het technische team (“de handige Harry’s”), ja zelfs in de Raad van Bestuur.

Met hoe meer vrijwilligers we op Racing zijn, hoe beter we het werk kunnen verdelen en hoe sneller alles vooruitgaat. Ook belangrijk: we zorgen voor een aanbod op uw maat, zodat u kan doen wat u graag doet of goed kan, en naar gelang uw (drukke) agenda. Iedereen is dus welkom: zowel mensen die zich 1 of meerdere keren per week kunnen inzetten als mensen die pakweg 1 keer per maand iets willen doen.

We hopen u dinsdag om 20u massaal te mogen verwelkomen!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 25
Datum za, 24 feb 2018 Beginn 20:00
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Heikant Berlaar
Heikant Berlaar
0:3
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Racing Mechelen 24 51
2 KFC Lille 23 50
3 Lyra TSV 22 49
4 Heikant Berlaar 24 37
5 K. Berg en Dal V.V. 22 36
    KRC Mechelen in beeld