Algemeen

Dordrecht-fan Alex koopt Racing-abo

0
0
0
s2smodern
Dat de abonnees van Racing zich niet alleen in Mechelen en omstreken bevinden, weten we sinds de Racing-fan die al enkele jaren in Noorwegen woont en van daaruit een steun-abonnement koopt. Alex Oldenziel is nog zo’n exemplaar, al woont hij iets dichterbij, in Nederland.

Alex Oldenziel is een 42-jarige Dordtenaar. Hij volgt Racing al jarenlang. “Alles is begonnen toen er een vriendschapsband ontstond tussen Dordrecht en Racing”, zegt Alex. “Op een dag stonden er 3 supporters van Racing op een wedstrijd van Dordrecht vanwege Joop Lankhaar, de verdediger die bij beide clubs gespeeld heeft.”

Voor de jongere Racingers onder ons: Joop Lankhaar maakte de hoogconjunctuur van Racing mee toen de club voor het laatst in eerste klasse speelde. Dat was eind jaren 80. Joop was een prima verdediger en groeide mede door zijn uiterlijk en vriendelijkheid uit tot een echte cultfiguur op OVK.

“Korte tijd later hebben we met een aantal fans van Dordrecht de omgekeerde beweging gemaakt en zijn we de Racing gaan steunen tijdens een uitwedstrijd op het toenmalige K Boom FC. Sindsdien ben ik Racing altijd blijven volgen.”

“In totaal heb ik Racing tientallen keren aan het werk gezien, ik kan de tel niet meer bijhouden. Ik heb heel veel mooie momenten meegemaakt met de Racing. Het hoogtepunt was uiteraard de derby in derde klasse tegen KV Mechelen, de mars er naartoe en de 0-1-overwinning met een doelpunt van Kris Slachmuylders.”

Vorig jaar had Alex ook al een abonnement. “Jammer genoeg ben ik maar op één thuismatch geraakt. Maar ik heb er niet aan getwijfeld om nu opnieuw eentje te kopen. Racing verdient ook nu mijn steun!”

Top, Alex!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 25
Datum za, 24 feb 2018 Beginn 20:00
Racing Mechelen
Racing Mechelen
Heikant Berlaar
Heikant Berlaar
0:3
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Racing Mechelen 24 51
2 KFC Lille 23 50
3 Lyra TSV 22 49
4 Heikant Berlaar 24 37
5 K. Berg en Dal V.V. 22 36
    KRC Mechelen in beeld