Algemeen

Leve de "Racing Business Club"

0
0
0
s2smodern
RIP Privé-Club De Racinger, leve Racing Business Club. Racing vernieuwt zijn zaken-concept en etentjes-formule. In de Racing Business Club kunt u contacten leggen, netwerken en natuurlijk ook lekker eten en drinken tijdens één van onze thuiswedstrijden.

Privé-Club De Racinger acteert achter de schermen al tientallen jaren als één van de grootste sponsors van Racing. Met zijn lidmaatschap van tientallen sympathisanten en etentjes voor de thuismatchen is de PC altijd een enorme bron van inkomsten voor Racing geweest.

Na al die jaren lag er wat stof op de Privé-Club en was het hoog tijd voor een nieuwe look en nieuwe naam: Racing Business Club.

In de Racing Business Club kunt u terecht voor lekker eten en drinken, maar ook voor contacten met sponsors en netwerking. Daarnaast zijn alle supporters welkom om zich in te schrijven voor de maaltijd-formule bij thuiswedstrijden.

Het restaurant staat garant voor kwaliteit en beheert alles autonoom: van de aankoop van alle producten over de bereiding ervan tot het opdienen en afruimen.

Vanaf volgend seizoen kunt u een aperitiefje drinken in de huidige lounge-bar op verdieping 1 en krijgt u het eten voorgeschoteld in het restaurant op de tweede verdieping. Beide ruimtes worden in de zomermaanden opgefrist en krijgen de nieuwe huisstijl aangemeten.

Schol en smakelijk!

Wafelverkoop 2017

Maak uw keuze:
Voornaam + Naam:
Mailadres:

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 14
Datum zo, 26 nov 2017 Beginn 14:00
KVV OG Vorselaar
KVV OG Vorselaar
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
3 Witgoor Dessel 13 26
4 K. Berg en Dal V.V. 13 25
5 Racing Mechelen 13 25
6 K. Kontich FC 13 22
7 K. Sint-Job FC 13 18
    KRC Mechelen in beeld