Algemeen

Winnaar Racing-prono 2016-2017

0
0
0
s2smodern
Zondagnamiddag speelde Racing zijn laatste competitiewedstijd van het seizoen op het veld van KFC Turnhout en eindigde meteen ook onze Racing-prono. De eindwinnaar is Glenn Brissa geworden met 4 juiste voorspellingen.

Glenn krijgt voor zijn overwinning het volgende pakket aangeboden: een kort broekje met Racing-embleem, een kop, twee Racing-glazen, een auto-sjaaltje en het boek "De stem van ons voetbal" over de memoires van Rik De Saedeleer. Proficiat Glenn!De eindstand van de Racing-prono voor het seizoen 2016-2017:

- 1ste plaats: Glenn Brissa met 4 juiste prognoses.
- 2de plaats: Sam Hens met 3 juiste prono's.
- 3de plaats wordt gedeeld door: David Kuipers, Steve Van Buggenhout, Marc Leemans, Jordy VDW en Frank Veltmans met elk 2 juiste voorspellingen.

Hebben elk één juiste prognose: Jurgen De Loenen, Tony Thai, Steven De Beukeleer, Jacques De Crée,  Jana De Coster, Kris Slachmuylders, Kelly Vlassenroot, Marc van den Brande, Godefroi Nz, Pascale Sanders, Gel Geldhof, Jarne Smeyers, Vincent Cnops, Dolf Van de Vliet, Terry Christiaens, Jana De Coster, Luc Verschuren en Luc Vercauteren
 

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld