Algemeen

Donderdag en zondag abo-verkoop

0
0
0
s2smodern

Racing speelt zondagnamiddag op het veld van GR Katelijne zijn tweede wedstrijd in de Beker van België. Voor, tijdens en na de match tegen Herkol Neerpelt kunt u een abonnement kopen. Donderdag kunt u al op Racing zelf terecht.


De abonnementenverkoop is definitief uit de startblokken geschoten. U kunt uw abonnement kopen met een overschrijving en tijdens de namiddagen (op weekdagen) in het secretariaat, maar we zullen de komende weken uiteraard ook speciale verkoopsmomenten organiseren.

Nu donderdagavond is het eerste. In het chalet zal vanaf 19u het abonnementen-tafeltje klaarstaan om u te ontvangen. De verkoop loopt tot 21u.

Komende zondag kunt u ook een abonnement kopen. Dan speelt Racing om 16u op het veld van Groen Rood Katelijne in de beker. Van 15u tot 16u kunt u in de cafetaria van Groen Rood een seizoenskaart kopen. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd zal het abonnementen-tafeltje bemand zijn door iemand van het bestuur.

Dinsdag krijgt u tijdens de Racing-caféronde in café 't Sas de kans om een abo aan te schaffen.

Donderdagavond 9 augustus kunt u tussen 19u en 21u in het Racing-chalet terecht. 

Op al deze momenten kunt u met een bankkaart betalen. Er zal immers een betaalterminal klaarliggen waar u uw kaart kunt insteken.

Wie al een abonnement gekocht heeft, maar nog niet ontvangen, kan op de bovenstaande verkoopsmomenten zijn abonnementen aan dezelfde stand gaan afhalen. 
 
De tarieven voor de abonnementen vindt u hier

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld