Algemeen

Huysmans, Stuyck, Dondo en co op feest

0
0
0
s2smodern

Zaterdag 23 juni vindt op OVK het promotiefeest plaats. Leden van de technische staf en een ruime delegatie van de spelers zullen daarbij aanwezig zijn. Presentator met dienst is Bart Pepermans.

Na de WK-wedstrijd tussen België en Tunesië, op groot scherm in het chalet van Racing te bekijken, worden de spelers en trainers van groen-wit gehuldigd voor de terugkeer naar de nationale reeksen.

Er zal een podium staan waar de spelers één voor één worden opgeroepen. Bart Pepermans, Racinger in hart en nieren en één van de stemmen van Radio Opsinjoor, neemt de presentatie voor zijn rekening.

Trainer James Van Vaerenbergh excuseert zich, omdat hij op dat moment in het buitenland is. De andere leden van de sportieve staf zullen wel aanwezig zijn.

Ook deze spelers tekenen present: Kevin Huysmans, Stein Stuyck, Frederick Struijlaert, Bram Kerckhofs, Wout Kerckhofs, Rob Dekleermaeker, Lothar Hens, Gianni Rombauts, Manu Mwimba, Thibault Borrens, Sabri Hmouda, Frederic Ledent, Niels Mariën en Augustin Dondo.

Supporters, op post voor deze huldiging!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld