Algemeen

Kom nu naar OP2 én kinderspeeldag

0
0
0
s2smodern
Vandaag vinden op OVK het supporterstoernooi en Oscarpelouza 2 plaats. Racing schenkt tegelijkertijd ook de nodige aandacht aan de jonge supporters, met een kinderspeeldag tussen 9.30u en 20u.

Racing staat niet alleen voor voetbal en sport, maar ook voor ontspanning. Met Oscarpelouza 2 gaat OVK Events voort op zijn elan van 2017, met optredens van tal van bands en dj’s.

Om 16u krijgt u het eerste optreden van de dag te zien. Yannis, de Kleine Mechelse Stadsartiest die onlangs nog op VTM’s Belgium’s got talent te bewonderen was, zal met zijn rap-songs het beste van zichzelf geven en Oscarpelouza 2 officieel op gang trappen. Niet te missen!

Voor kinderen is er zaterdag trouwens nog veel meer te beleven op Racing. Van 9.30u tot 20u is er immers ook een heuse kinderspeeldag, met 2 springkastelen, een hindernissenparcours van 27 meter lang, levensgrote spelen en verschillende voetbalspelletjes.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Kinderen ouder dan 12 en volwassenen betalen 3 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa. Met dat ticket kunt u tot in de vroege uurtjes ook nog alle optredens en feestjes bijwonen.Tickets voor het festival kunt u aankopen in de volgende verkooppunten:
- Bar Popular (Mechelen-Centrum)
- Café Stad Antwerpen (Mechelen-Noord)
- De Plekpot (Kapelle o/d Bos)
- Krantenwinkel Leemans (Hofstade)
- Café ’t Sas
- Racing Chalet
- Press Shop 5

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld