Algemeen

Racing-galabal op 17 maart

0
0
0
s2smodern
Zaterdagavond 17 maart houdt Racing zijn tweede galabal. Na het succes van vorig jaar willen we ditmaal nóg meer volk en nóg meer ambiance.

Elke club die zichzelf respecteert, organiseert een galabal. Dan kunnen de leden/supporters/medewerkers hun mooiste kleren uit de kast halen, een hapje eten, een babbeltje slaan en een dansje “placeren”.

Na de eerste editie van vorig jaar komt er dit jaar een tweede. Op zaterdagavond 17 maart bent u van harte welkom in Euro Repar, op de Mechelsesteenweg 179 in Sint-Katelijne Waver. De toonzaal van de autogarage zal die avond omgetoverd worden tot een stijlvolle eet- en danstempel.

Voor het eten (een 4-gangendiner met drank inbegrepen) en het bal betaalt u 85 euro.

Als u vanaf 22u alleen naar het bal (= feestje met live-band én dj) wil komen, dan kan dat uiteraard ook. Dan bedraagt de toegangsprijs 20 euro.

Inschrijven kunt u via dit mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U vermeldt uw naam en met hoeveel mensen u komt eten (of alleen dansen).

Schrijf meteen ook het correcte bedrag over op rekeningnummer BE88 0112 5052 0041. Vermeld in de mededeling nogmaals uw naam.

Zeer binnenkort zult u in het chalet ook kaarten kunnen kopen, voor zowel het eten als het bal. Als u alleen naar het bal komt, kunt u op 17 maart ook ter plaatse betalen.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld