Algemeen

Racing werkt samen met RAM

0
0
0
s2smodern
Racing reikt de hand naar andere clubs. Om samen te werken en samen sterker te worden. In dat licht is een overeenkomst ondertekend met de Regionale Mechelse Atletiekclub.

De samenwerking met RAM zal in eerste instantie onze jeugdwerking ten goede komen.

Het is de bedoeling dat de Racing-bovenbouw (U15, U17, U21 en beloften) vanaf januari 2018 (maximaal) 3 keer per jaar looptesten aflegt bij de Mechelse atletiekclub.

De RAM zal meetmateriaal ter beschikking stellen via één van zijn looptrainers. Het gaat specifiek om sprinttesten over verschillende afstanden, zodat Racing zijn jeugdspelers in hun startsnelheid, versnellingsvermogen en snelheiduithoudingsvermogen structureel kan opvolgen.

Aan de hand van de resultaten kunnen RAM en Racing een zogeheten pop-plan opstellen. Dankzij dat plan krijgen de spelers oefeningen om hun zwakke punten te verbeteren. De sterke punten van de spelers worden dan weer geoptimaliseerd met loopschema's die in samenwerking met RAM ontwikkeld worden.

Op zijn beurt geeft Racing aan RAM de mogelijkheid om kennis te maken met voetbal. Racing zal een aantal "open trainingsdagen" organiseren, met als bedoeling de samenhorigheid te stimuleren en van elkaars sport te leren.

Racing is zeer blij met deze samenwerking en bedankt de Regionale Mechelse Atletiekclub voor het engagement.

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld