Algemeen

Koop nu uw wafels en truffels

0
0
0
s2smodern
Nog tot 9 december verkoopt Racing wafels en truffels. Alle vrijwilligers en bestuursleden (hoofd- en jeugdbestuur) kopen én verkopen. Supporters, jullie kunnen jullie steentje bijdragen door mee te verkopen!

Maandag 13 november hebben we het startschot gegeven van onze eerste grote wafel- en truffelverkoop. Eindigen doen we op zaterdag 9 december. In die periode van 4 weken is het uiteraard de bedoeling dat we zo veel mogelijk verkopen. Aan supporters, vrienden, familie, cafékameraden, collega’s…

U kunt wafels en truffels kopen via racingmechelen.be. Op de website staat een Paypal-module, zoals tijdens de abonnementenverkoop. Heel snel en handig, in enkele seconden heeft u uw doos/dozen besteld én betaald. Vermeld welke dozen (wafels, truffels, smaak) u precies bestelt.

Op Racing zelf kunt u ook uw bestelling plaatsen, tijdens weekavonden in het chalet. Tijdens thuiswedstrijden van de eerste ploeg zal een speciale waffel/truffel-tafel opgesteld staan waar u uw bestelling kunt doorgeven.

Als u dat wil, kunt uw wafels en truffels ook via mail bestellen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , vermeld wat u precies wil en schrijf het correcte bedrag over op BE28 7554 7315 3020.

Verkoop zelf ook

We vragen tegelijkertijd dat alle supporters, trainers, vrijwilligers én (jeugd)spelers hun beste beentje voorzetten. Werk actief mee aan de verkoop en spreek iedereen aan die jij kent! Zo kunnen we er allemaal samen een regelrecht succes van maken.

U kunt actief mee verkopen door het bestelformulier zelf te printen, maar er liggen uiteraard ook bestelformulieren in het chalet. Neem die gerust mee en maak er gebruik van.  

Het afgescheurde/ingevulde deeltje van het formulier geeft u af in het chalet, samen met het geld (geen geld = geen geldige bestelling!). U schrijft er ook uw naam, adres en telefoonnummer op.

Op naar een topverkoop!

Wafelverkoop 2017

Maak uw keuze:
Voornaam + Naam:
Mailadres:

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 14
Datum zo, 26 nov 2017 Beginn 14:00
KVV OG Vorselaar
KVV OG Vorselaar
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
3 Witgoor Dessel 13 26
4 K. Berg en Dal V.V. 13 25
5 Racing Mechelen 13 25
6 K. Kontich FC 13 22
7 K. Sint-Job FC 13 18
    KRC Mechelen in beeld