Algemeen

Vul nu de Racing-enquête in!

0
0
0
s2smodern
De Racing-enquête is klaar. Het onderzoek van ex-speler Tim Peleman en zijn collega-marketingstudenten van de Mechelse hogescholen - in samenwerking met Racing Mechelen - kunt u in uw mailbox terugvinden.

U zult in uw mailbox een mailtje zien van Tim Peleman, ex-speler van Racing. Tim voert met zijn collega-studenten Seyno Lombaert, Siemon Pinceel en Nick Mampaey een marktonderzoek naar de wensen, behoeften en noden van de Racing-supporters. Racing verleent zijn volledige medewerking aan de enquête en heeft de vragen mee opgesteld.

Het is van groot belang dat u de enquête invult. Niet alleen voor Tim, Seyno, Siemon en Nick, maar ook voor Racing. De club wil door de enquête inzicht krijgen in wat de Racing-supporters bezighoudt en welke richting ze Racing willen zien uitgaan.

De enquête invullen duurt 10 tot 15 minuten. De link die u in de mail van Tim Peleman vindt, moet u aanklikken. Zodra u dat gedaan hebt, komt u meteen op de vragenlijst terecht. Die is trouwens anoniem. U hoeft nergens uw naam in te vullen.

U kunt de enquête van zo’n 50 vragen zowel op een pc, laptop als smartphone invullen. U heeft nog tot vrijdag 24 november de tijd. Maar stel dit niet uit, doe dit meteen. Zo hebben we meer tijd om alle gegevens te verwerken.

In de kerstvakantie zullen Tim Peleman en zijn collega-studenten in het chalet van Racing de resultaten van deze enquête komen voorstellen.

Wafelverkoop 2017

Maak uw keuze:
Voornaam + Naam:
Mailadres:

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking
1ste Provinciale - speeldag 14
Datum zo, 26 nov 2017 Beginn 14:00
KVV OG Vorselaar
KVV OG Vorselaar
Racing Mechelen
Racing Mechelen
-:-
Previous Matchnext MatchReset

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
3 Witgoor Dessel 13 26
4 K. Berg en Dal V.V. 13 25
5 Racing Mechelen 13 25
6 K. Kontich FC 13 22
7 K. Sint-Job FC 13 18
    KRC Mechelen in beeld