Algemeen

Neem deel aan de grote Racing-enquête!

0
0
0
s2smodern
Supporters, we peilen naar uw mening. Omdat we willen weten wie u bent, waarom u naar Racing komt, welke sportieve toekomst u voor de club ziet én waar en wanneer u Racing bij voorkeur ziet spelen.

Om een zicht te krijgen op uw visie op Racing laten we eerstdaags een enquête van zo'n 50 vragen op u los. Het zal ongeveer een kwartier duren om die in te vullen.

De enquête is een samenwerking tussen Racing en Tim Peleman, die vorig seizoen nog in onze eerste ploeg speelde en nu in de derde amateurafdeling actief is bij Nijlen.

Tim studeert marketing aan de Mechelse Thomas More-hogeschool en stapte samen met enkele klasgenoten naar Racing met de vraag of we met hem een Racing-marktonderzoek wilden voeren.

Dat wilden wij zeker. Omdat we een beeld willen krijgen van onze supporters en we met jullie mening rekening willen houden bij belangrijke beslissingen over de toekomst van de club. Dit marktonderzoek zal een duidelijk inzicht verschaffen in de behoeften, noden en wensen van de Racing-supporters.

Voor Tim is de vragenlijst een belangrijk schoolproject, voor Racing een zeer nuttig leerinstrument. De enquête zal via een mailapplicatie van Thomas More verlopen. Iedereen die ingeschreven is voor onze Racing-nieuwsbrief zal net als de abonnees waarvan we een mailadres hebben via mail de vraag krijgen om de enquête in te vullen.

Maar omdat het de bedoeling is zo veel mogelijk supporters te bereiken en ieders mening telt, maar nog niet iedereen ingeschreven is voor de nieuwsbrief of abonnee is, vragen we aan supporters die nog geen nieuwsbrief krijgen om zich nu in te schrijven. Dat kunt u doen door het vakje "nieuwsbrief" (rechtsmidden) in te vullen op de homepage van www.racingmechelen.be

Neem deel aan deze enquête, omdat het zowel interessant is voor u zelf, voor Racing als voor Tim Peleman!

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld