Wat te doen bij problemen

Ik heb een probleem, bij wie kan ik terecht?

Sportieve problemen

Voor sportieve problemen staat onze TVJO Yvan Douwen klaar om samen naar een oplossing te zoeken. Yvan is zo vaak als mogelijk aanwezig op de trainingsdagen en is altijd aanspreekbaar. Daarnaast kan je ook per e-mail bij hem terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Medische problemen

Voor blessures of algemene medische problemen staan huisarts en clubdokter Manfred Guerre (015/41 10 40) en kinesist Herwig Vergucht (http://www.kinesitherapeutvergucht.be of 015 33 00 95) voor jullie klaar.

Daarnaast heeft de club ook een psychologe ter beschikking. Alle spelers kunnen bij haar terecht wanneer zij daar nood aan hebben, of kunnen eventueel doorverwezen worden door de trainer of de TVJO. Stefanie De Coninck van groepspraktijk Het Appèl (0483 11 00 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Schoolgerelateerde problemen

Door zijn jarenlange ervaring als leerkracht en schooldirecteur is onze jeugdvoorzitter Bart Pepermans de ideale man om spelers te helpen met problemen die schoolgerelateerd zijn. Afspraak op aanvraag.

Sociale problemen/sociale begeleiding

Ben Van Reydt kan jullie vanuit zijn ervaring als werknemer van de Socialistische Mutualiteiten bijstaan of doorverwijzen bij sociale problemen (sociale discriminatie of ongelijkheid, achterstelling in de maatschappij, ...). Afspraak mogelijk op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Logistieke problemen

Indien u een probleem hebt met bijvoorbeeld kledij of andere logistieke zaken, dan kan u terecht bij Jessica Steenmans. Zij staat in contact met onze leveranciers en de verschillende andere onderdelen van onze club om uw probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Clubgerelateerde problemen

Tot slot, indien er problemen zijn met de club als organisatie, dan kan u steeds terecht bij onze ombudsvrouw An Bergs. Als neutrale vertrouwenspersoon zal zij uw klacht onderzoeken en aanpakken. Afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nieuwsbrief

  1. Wedstrijden
  2. Rangschikking

1ste Provinciale

# Team Gs Ptn
1 Lyra TSV 30 68
2 KFC Lille 30 56
3 Racing Mechelen 30 55
4 K. Berg en Dal V.V. 30 48
5 K. Kontich FC 30 47
    KRC Mechelen in beeld